bruce Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 qrcze, jak niektoorzy z was wiedza wczoraj mialm powodz w kompie i 0.5 litra wody z plynem do chlodnic na komponentach, kompa wylaczylem od razu, wysushylem (b. dokladnie) , a komp jest gloochy :( nie wiem, co moglo pasc :/ ja sie jush poddalem, pomoozcie plis :/ komp siostry ejst niewygodny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 wyrazy współczucia ... przyczym może być milion, ale ja stawiam na mobo. dawno temu postanowiłem nieco dokładniej "wyczyścic" mobo z kurzu. zakleiłem buzzer i pod wodę z nią ! wygladała jak nowa, schła przez dwa dni, jak się później okazało -zbyt krótko :cry: prawdopodobnie pod jednym z układów/na podstawce troszkę wody zostało i kapa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 wyrazy współczucia ... przyczym może być milion, ale ja stawiam na mobo. dawno temu postanowiłem nieco dokładniej "wyczyścic" mobo z kurzu. zakleiłem buzzer i pod wodę z nią ! wygladała jak nowa, schła przez dwa dni, jak się później okazało -zbyt krótko :cry: prawdopodobnie pod jednym z układów/na podstawce troszkę wody zostało i kapa. najgorsge jes to,z e ja nawet zasilki nie moge odpalic :/, a jest sprawna :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 bo przecież ATX zostaje ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ne/wyłanczane przez mobo właśnie. sprzwdzałeś zasiłki na kompie siory? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 bo przecież ATX zostaje ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ne/wyłanczane przez mobo właśnie. sprzwdzałeś zasiłki na kompie siory? ] no wlansie napsialem, ze jest sprawna :P sprawdzilem spianczem ;) i dziala :) wlasnie zobaczylem, ze woda byla pod bateryjka i sama koscia biosu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 jedyne co mi do glowy przychodzi, to podmianka kości biosu ( może tylko to siem zjarało? ). jeżeli to nie zda egzaminu - to koniec z płyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 jedyne co mi do glowy przychodzi, to podmianka kości biosu ( może tylko to siem zjarało? ). jeżeli to nie zda egzaminu - to koniec z płyta. heh, ale bez kosci biosu powinna sie zasilka odpalic, nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 głowy nie dam sobie odciąć , ale chyba nie da rady ( daj mi pare minut to sprawdzę ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Co bylo powodem wycieku ? Jaki plyn miales w WC. Woda demiralizowana przeciez nie przewodzi pradu. Ale brud z plyty glownej mogl ja zanieczyscic i juz woda destylowana stala sie zwykla do woda :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 głowy nie dam sobie odciąć , ale chyba nie da rady ( daj mi pare minut to sprawdzę ). dopra, zara odpale mojego papsta 220V i qwa ustawie na mobo i poojde do shkoly :P loodzie pogloochna chyba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Co bylo powodem wycieku ? Jaki plyn miales w WC. Woda demiralizowana przeciez nie przewodzi pradu. Ale brud z plyty glownej mogl ja zanieczyscic i juz woda destylowana stala sie zwykla do woda :o nie zalozylem zacisku na waz, woda byla redestylwoana+plyn do chlodnic shella :) pompka 1000 l/h :P i aqrat na wylocie poshlo :PPPPPPPPPPPPPPPPP mialem fontanne na metr wysokosci :PPPPPPPP lol a plyta cala zakoozona i wshystko jasne :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 zara do shkoly ide, ble :/ bede calymi elkcjami myslal, jak odpalic wshystko :P ale moze wpadne na infie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...