kazbek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Elo 8) Co sadzicie o pamieciach SDRAM na kościach firmy Macrocosm. Czas dostępu 5ns, CL2! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 a na ile chodza ? bo jest takie powiedzenie ze na plocie byl napis [gluteus maximus] :P i weszla dszazga po poglaskaniu :DDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A mial ktos do czynienia z pamiatkami SDRAM firmy Spectek (http://www.spectek.com/)? Jakie wrazenia? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Dodam, z przeszlosci (SDRAM juz wychodzi z uzycia), ze timingi RAM-u to nie wszystko. Pamietam kilka starszych wersji PCB Abita (rekordowo dluga szyna danych), na ktorych CAS2 nie pozwalaly osiagnac zadne kosci. Nawet te "najlepsze".. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 spectec , to sa kszaki ale jak sie trafia na dobra to beda biegac na 150MHz cas 2 PQI to chyba najlepsze z kszakuf , 99% kosci chodzi na 140MHz cas2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Elo Co sadzicie o pamieciach SDRAM na kościach firmy Macrocosm. Czas dostępu 5ns, CL2! Według wzoru 5ns powinno umożliwiać odpalenie ich na 200Mhz!!(czysta teoria) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 a na ile chodza ? bo jest takie powiedzenie ze na plocie byl napis [gluteus maximus] :P i weszla dszazga po poglaskaniu :DDD No nie wiem ale sprobuje sie dowiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A czy jest jakas roznica jesli zamiast jednej kosci 256MB beda to 2x128MB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Elo 8) Co sadzicie o pamieciach SDRAM na kościach firmy Macrocosm. Czas dostępu 5ns, CL2! Siemasz wide fotke obok Twojej xywki ....Czy to z Twojego kompa ? Jak tak to czym przymocowales tego GoldenOrba ?Czy piłowales go aby sie zmiescil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Siemasz wide fotke obok Twojej xywki ....Czy to z Twojego kompa ? Jak tak to czym przymocowales tego GoldenOrba ?Czy piłowales go aby sie zmiescil Z mojego Nie pilowalem a moglem to zrobic (ale i tak juz grafa mi padla) Pomiedzy gpu a Orbem byl Cold Plate (miedziana plytka) A sam orb byl przesuniety troche do gory bo przeszkadzalo szlacze agp Kiedy to robilem nie bylo klejow wiec na rogach gpu pieprznalem po kropli superglue a reszta srebrna pasta A i z Orba zdjeta zapinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Siemasz wide fotke obok Twojej xywki ....Czy to z Twojego kompa ? Jak tak to czym przymocowales tego GoldenOrba ?Czy piłowales go aby sie zmiescil Z mojego Nie pilowalem a moglem to zrobic (ale i tak juz grafa mi padla) Pomiedzy gpu a Orbem byl Cold Plate (miedziana plytka) A sam orb byl przesuniety troche do gory bo przeszkadzalo szlacze agp Kiedy to robilem nie bylo klejow wiec na rogach gpu pieprznalem po kropli superglue a reszta srebrna pasta A i z Orba zdjeta zapinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Siemasz wide fotke obok Twojej xywki ....Czy to z Twojego kompa ? Jak tak to czym przymocowales tego GoldenOrba ?Czy piłowales go aby sie zmiescil Z mojego Nie pilowalem a moglem to zrobic (ale i tak juz grafa mi padla) Pomiedzy gpu a Orbem byl Cold Plate (miedziana plytka) A sam orb byl przesuniety troche do gory bo przeszkadzalo szlacze agp Kiedy to robilem nie bylo klejow wiec na rogach gpu pieprznalem po kropli superglue a reszta srebrna pasta A i z Orba zdjeta zapinka Bo widzisz ...ja mam silver orba ale bez wiatraczka ....Ty tez widze ze cos innego zastosowales , ja chyba dam na 5v zwykly wicher od zasilacza....Jak zalozyles tego Orba to lepiej Ci sie karta zakrecila ?Po co dawales cold plate ? Lepiej by chlodzio bez niego bo orb i tak ma gruba podstawe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Bo widzisz ...ja mam silver orba ale bez wiatraczka ....Ty tez widze ze cos innego zastosowales , ja chyba dam na 5v zwykly wicher od zasilacza....Jak zalozyles tego Orba to lepiej Ci sie karta zakrecila ?Po co dawales cold plate ? Lepiej by chlodzio bez niego bo orb i tak ma gruba podstawe...ten z orba byz z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y chlodze wiatrakiem z miedzianego spire'a na 12v (a dlatego na 12v bo jak testowalem zasilaczem glosnosc na roznych napieciach to cos sie zjebalo ze i na 12v jest bardzo cichy ale i wolny) karta krecial sie slabo (150 MHz z 120 MHz)bo orb byl przesuniety do gory i nie przyelegal w calosci do gpu(szkoda ze go nie podcialem od dolu :( :( ) Sprobuj go przylorzyc do gpu gdy jest w agp w tedy bedziesz wiedzialo co chodzi chyba ze twoj chrome Orb ma inna srednice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...