Skocz do zawartości
DEWO

Karta Do Filmow

Rekomendowane odpowiedzi

Jak tanio to masz radka 9550 gigabyte, lub lepiej asusa(odpowiednio ok 260 i 300zl)

Asusy sie świetnie kręca i można z nich zrobić 9600pro. Na tych kartach to sobie nawet przyzwoicie pograsz w takie gierki jak farcry czy hl2 o innych nawet nie wspominając.

Te 400zl na 9550xt to obecnie sie nie opłaca, zwłaszcza,że rev 2.1 raczej kiepsko sie kręci.

Moim zdaniem w nic tańszego nie warto sie ładować, także nv nie ma w tym przedaiale nic ciekawego do zaoferowania, przynajmniej do czasu pojawienia się 6200 na agp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrozum że facet nie będzie używał kompa (karty) to gier - więc narazie po cu mu dobrze kręcąca się karta.... :roll:

Chodzi mu zapewne o dobrą jakośc obrazu..

UPDATE:

O co my się w ogóle "sprzeczamy"?

Jak nawet nie wiemy ile on kasy chce wydać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok! Właściwie na każdej obecnie dostępnej karcie graficznej będzie dobry obraz i tyle. Generalnia ati ma troche lepszy, ale fx i 6XXX tez maja dobry i różnica jest mało widoczna. A facet napisał "raczej " do filmów niż do gier, a nie tylko i wyłącznie do filmów , nie gram wcale!

Ja tez głównie oglądam filmy na kompie i siedze w necie bo za bardzo nie mam czasu grać - pisanie magisterki i takie tam.. co nie znaczy,że od czasu do czasu w cos nie popykam i wtedy troche mocy w karcie sie przyda. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

laught out loud

na forum nie ma osoby ktora na 9550XT 2.1 nie dojechala pamiatkami do 560 :)

Przeczytaj topic o 9550XT a dowiesz sie wiecej :D

mechl!k -> karta ma standardowo zaluzmy 430/550 wiec mozna juz pograc we wszystko :)

DEWO nie napisal do ilu zl ma byc karta wiec ja podsunolem :)

... moze kupic np: 8500 lub cos takiego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrozum że facet nie będzie używał kompa (karty) to gier - więc narazie po cu mu dobrze kręcąca się karta.... :roll:

Chodzi mu zapewne o dobrą jakośc obrazu..

1214370[/snapback]

Wedlug tego rozumowania > MAtrox G450 z allegro z okablowaniem i bedzie git.

I Faktycznie zrozumcie NIE KAZDY KUPUJE KRTA GRAFIKI ZEBY JA PODKRECIC i CIUPAC W GRY .... (to nie do Ciebie Mechl)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I Faktycznie zrozumcie NIE KAZDY KUPUJE KRTA GRAFIKI ZEBY JA PODKRECIC i CIUPAC W GRY .... (to nie do Ciebie Mechl)

1214393[/snapback]

ee nie natym forum co trzeba to mowisz

mow ze do mnie ! :)

Poczekajmy az zalozyciel topicu poda cene...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gent:

Ok od jakiegos czasu nie śledze tematu- ostatnio jak zaglądałem to ludzie marudzili,że właściwie nie bardzo moga cokolwiek podkręcic 2.1 powyzej wartości w biosie .

Jeżeli faktycznie wszystkim teraz się fajnie kręcą to spoko i karta jest tej kasy warta.

(ale mi sie zrymowało :wink: )

Jedyne co mnie zastanawia to to,że ceny 9600pro spadły i czasem różnica między 9550xt nie jest wielka.

ps.

To ile ma zamiar przeznaczyc na karte to by sie przydało

I niech napisze czy rzeczywiście nie ma zamiaru wcale grać ew. w panzer general czy cos w tym klimacie :wink:

Bo wtedy to i 9200se czy 9550 64bit spokojnie wystarczy :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi