.:::PaStA:::. Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Witam. Mam Celinkę 1200A tualatin 256mb ram (100) radeona 9200 mobo clayton 815e i caviara 40gb. W MBM 5 nie mam pokazanych zadnych temperatur nawet po dokładnej konfiguracji. W Speedfan tak samo i w każdym innym programie. Co zrobić? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Juz mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Temp. Mobo 93*C (!) Obudowa 13*C Obudowe masz za oknem a procesor już sie wyłączył? Skąd masz te dane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 KOGOS TU POPIESCILO LEKKKO MOBO 90 C CZLOWIEKU SKAD ZES TA TEMPERATURE WZIOL JEST NA www.dobreprogramy.pl program speed fan i tam ci temp. pokaze!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 KOGOS TU POPIESCILO LEKKKO MOBO 90 C CZLOWIEKU SKAD ZES TA TEMPERATURE WZIOL JEST NA www.dobreprogramy.pl program speed fan i tam ci temp. pokaze!!!!!!!!!! 1218416[/snapback] Nie skąd, a z MBM.. Ja miałem kiedyś podobny kłopot - z tym, że mi pokazywało ~120'C... Osobiście w tym wypadku polecę albo aplikację o nazwie AIDA32 - dokładne info o sprzęcie, w tym w kategorii 'Czujnik' potrzebne Ci dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...