domel.fm Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Wiec stwozylem cosik takiego :) Mam nadzieje ze zdjecia sie odpalają :) Jak nie to Rekord I Jak wam sie podoba ?? Jutro będą zdjecia bloku na hdd oczywicie by domel.fm (jak go wykonam). Pozdro all P.S To przy tym trójniku to zawór do napełniania układu (wygodne rozwiazanie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Trochę nie czaje tego posta, co stworzyłeś chyba nie całom nagrzewnice. Ja tu widzie tylko jeden dodatkowy zaworek/opowietrzacz. A tak pozatym to zwykła nagrzewnica lekko przeczyszczona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 ale zaworek wyczesany, mocno upraszcza caly uklad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 czy ja wiem i tak wody dolewam przez zbiornik ale mam taka idee jak wyzej rekord na bude do tego ladny otwor w casie i bedzie fajnie pompka do srodka i prawie cale wc zamkne w tym codegenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Moje wc jest zamkniete bez zadnych zbiornicków i innych cudów , ale do obudowy to i tak go chyba nie zamkne, bo sie kurcze pompka nie miesci pod karta graficzną. Po prostu ehiem 1250 jest troche duzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 he he mi sie tam wszystko zmiescilo FOTKA i nie nazekam :) pozdro for all.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 no problem ale ja chlodze grafr proca i hdd a poza to rekord jest wiekszy od kadeta i ehiem 12 50 od tej pompki tez wiekszy . a co do pompki to co to za pompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 atman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 a ja mam pewne zastrzeżenia, jak chłodnica nie będzie w najwyższym miejscu układu, to jak otworzysz zawór to cała woda Ci wyleci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Wiec chłodnic bedzie na budzie i to układ zamkniety a nie otwarty wiec woda nioe wyleci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 normalnie hydraulik z ciebie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) a ja myśle że wyleci, no chyba że będzie na budzie Edytowane 17 Stycznia 2005 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...