rumun_666 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja sie swoim przejade po twoim B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 heheh dobre :) a furka jak najbardziej pozytywna, akurat by mi pasowala zeby sobie obwodnica dojezdzac codziennie na PG:) mala dawka wrazen by byla przed nudnymi wykladami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flori Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 to obejrzyj moją bryczkę, waży dwa razy mniej niż Twoja, a ma dwa razy więcej KM.... zdjęcia w galerii.... http://flori.vdclan.com B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 to obejrzyj moją bryczkę, waży dwa razy mniej niż Twoja, a ma dwa razy więcej KM.... zdjęcia w galerii.... 1242568[/snapback] Czy to jest Twoja formułka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flori Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgadza się, startuję w WSMP i taką właśnie bryczką... dość awaryjne autko ale od tego sezonu mechanicy zapewniają, że to się zmieni... heh, zobaczymy... Generalnie frajda z jazdy niesłychana i raczej nie do opisania... takie coś trzeba przeżyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgadza się, startuję w WSMP i taką właśnie bryczką... dość awaryjne autko ale od tego sezonu mechanicy zapewniają, że to się zmieni... heh, zobaczymy... Generalnie frajda z jazdy niesłychana i raczej nie do opisania... takie coś trzeba przeżyć. 1242765[/snapback] Ale to jest Twoje prywatne autko czy firmy/sponsora itp co trzeba robic aby jezdzic czyms takim jezdzisz zawodowo? drogi sport? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flori Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Odpowiedzi na Twoje pytania i tak miały znaleźć się niebawem na stronie teamu, ale ja nieco wyprzedzę ten fakt. ad1) Tak to jest moje prywatne auto. Kupiłem je sam, a potem założyłem i teraz prowadzę ten zespół wyścigowy. Sponsor, jeśli się znajdzie to nabędzie jedynie praw do powierzchni reklamowych i decyzyjności w sprawach organizacyjnych, natomiast nigdy do własności pojazdów czy innych ruchomości należących do zespołu. ad2) Co trzeba zrobić aby jeździć... Cały opis (a jest dość długi) znajdzie się niebawem na stronie. ad3) Czy to jest drogi sport... Jak każdy sport samochodowy, a ilość środków finansowych potrzebna do startów jest uzależniona od poziomu zaawansowania wyścigów. Jak na potrzeby WSMP nie są to zbyt wygórowane kwoty. Co innego start powiedzmy w F3 Series lub podobnej, gdzie bolidy prezentują zupełnie inny poziom techniczy i gdzie gra zaczyna się o poważne stawki. Wpadnij czasem na stronkę Flori F3 Racing Team a znajdziesz tam wiele takich ciekawostek. Pozdrawiam. ps. ponieważ to nie mój topic to resztę dyskusji proszę na mail lub na moim topicu... nie chcę za bardzo odwrócić uwagi forumowiczów od tej superbryczki, którą tu kolega tak się chciał pochwalić B) Edytowane 30 Stycznia 2005 przez flori Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 EE fajna jest ;-) mi się z tego najbardziej podoba 110konków i niska masa ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Odpowiedzi na Twoje pytania i tak miały znaleźć się niebawem na stronie teamu, ale ja nieco wyprzedzę ten fakt. ad1) Tak to jest moje prywatne auto. Kupiłem je sam, a potem założyłem i teraz prowadzę ten zespół wyścigowy. Sponsor, jeśli się znajdzie to nabędzie jedynie praw do powierzchni reklamowych i decyzyjności w sprawach organizacyjnych, natomiast nigdy do własności pojazdów czy innych ruchomości należących do zespołu. ad2) Co trzeba zrobić aby jeździć... Cały opis (a jest dość długi) znajdzie się niebawem na stronie. ad3) Czy to jest drogi sport... Jak każdy sport samochodowy, a ilość środków finansowych potrzebna do startów jest uzależniona od poziomu zaawansowania wyścigów. Jak na potrzeby WSMP nie są to zbyt wygórowane kwoty. Co innego start powiedzmy w F3 Series lub podobnej, gdzie bolidy prezentują zupełnie inny poziom techniczy i gdzie gra zaczyna się o poważne stawki. Wpadnij czasem na stronkę 1245755[/snapback] Spoko nie ma problemu :wink: Ale powiedz mi jeszcze tylko dane techniczne predkosc max, do 100 na 400m i jaki silnik ok :D EE fajna jest ;-) mi się z tego najbardziej podoba 110konków i niska masa ;-) 1246253[/snapback] Dzięki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Myślałem że ktoś znowu się chce pochwaliś wiejskim tuningiem, ale zostałem mile zaskoczony - samochód wygląda na profesjonalnie stuningowany :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Myślałem że ktoś znowu się chce pochwaliś wiejskim tuningiem, ale zostałem mile zaskoczony - samochód wygląda na profesjonalnie stuningowany :-P 1252528[/snapback] Dzięki -_- -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STRANGER_PCL Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 bardzo fajnie stuningowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Ja jestem wybredna świnia i nie podoba mi się badlook i tylne światła. Reszta jak najbardziej ok B) (no oprócz hamulców :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 wszystko ujdzie, tlyko badlook i inchalacja jak z galerii wiejskiego tuningu - ale i tak ogolnie nie tak zle - dobrz ze robiles cos z dilnikiem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Macho - fajny sc, ładne alu, tylko złylook :lol: psuje wszystko... ;/ silniczek widze ze niezły :) widziałem cc z silnikiem 1.2mpi 82hp 114nm z fiata brava a tu jeszcze wieksza moc..ładnie :) mysle ze z takim czyms moglbys juz zawalczyc w kjs jezeli masz dobry zawias i troche umiejetnosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 wszystko ujdzie, tlyko badlook i inchalacja jak z galerii wiejskiego tuningu - ale i tak ogolnie nie tak zle - dobrz ze robiles cos z dilnikiem :] 1255176[/snapback] Kwestia gustu :] Macho - fajny sc, ładne alu, tylko złylook :lol: psuje wszystko... ;/ silniczek widze ze niezły :) widziałem cc z silnikiem 1.2mpi 82hp 114nm z fiata brava a tu jeszcze wieksza moc..ładnie :) mysle ze z takim czyms moglbys juz zawalczyc w kjs jezeli masz dobry zawias i troche umiejetnosci :) 1257937[/snapback] Szkoda mi autka uzywac do kjs :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 czyli rozumiem ze to ma byc taki street car do killowania dresow w bmw :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 czyli rozumiem ze to ma byc taki street car do killowania dresow w bmw :P ? 1258413[/snapback] Jesli jest jakis dres w beemce i ma 320,325 i mysli ze jest "kims" to wtedy :blurp: hehe pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...