Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 na jakim to zasowa agp (voodoo3 3000)? po rowkach wydaje mi sie ze na 2;) ale dla pewnosci wole sie spytac:) bo musi mi smigac na 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Na pewno x2, czyli pódzie na x2,x4,x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 AGPx2 wiec nie idzie na x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) Na pewno x2, czyli pódzie na x2,x4,x8 1217718[/snapback] jestes tego na 100% pewien ze pojdzie mi na msi kt4av z agp 4/8 ?:) bo mi sie cos nie wydaje zeby grafika z agp x2 chodzila na agp 4/8... nie chodzi mi o x8 tylko o x4 Edytowane 14 Stycznia 2005 przez _Azazel_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 agp 2 nie pójdzie na agp 8/4 z powodu zasilania agp 4/8 ma chyba 1,7 V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cga Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 agp 2 nie pójdzie na agp 8/4 z powodu zasilania agp 4/8 ma chyba 1,7 V. 1217754[/snapback] mysle niekoniecznie. sam niedawno sie zastanawialem jak rozpoznac, czy dana karta pojdzie na konkretnej plycie czy nie. gdzies kiedys mialem link do opisu zlacza agp ale zgubilem. z konkretow zas: wczoraj uruchomilem na asusie a7n8xx matroxa g400. wykrylo go jako agp x4 ale to chyba blad jakis. no i w instrukcji mobo jak wol pisze: tylko karty agp x8 1,5v - ten matrox sie tu nie lapie o ile wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) wydaje mi sie ze karty na 4/8 maja 3 hmm dziurki?;) a na x2 jedna jak sie myle to mnie poprawicie:) Edytowane 14 Stycznia 2005 przez _Azazel_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Voodoo 3 będzie chodzić w AGP x4 uniwersalnym lub niższym. Czyli takim, do którego da się... ją wsadzić :)). No chyba, że płyta główna ma złącze AGPx8 takie jak uniwersalne x2/x4 czyli bez "wypustek". Jeśli pasuje do portu i nadal masz wątpliwości -> instrukcja obsługi mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 mam 4/8 ale niewiem na jakie jest to voodoo i niewiem czy je kupic skoro moze mi nie dzialac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) To ci powinno pomóc w rozwiazaniu problemu. http://www.ertyu.org/~steven_nikkel/agpcompatibility.html Zobacz sobie jakie wyciecia ma twoje voodoo i po tym poznasz czy spasuje do twojej mobo. Jesli twoja plyta jest na 8/4 to powinna miec to wyciecie bardziej po prawej stronie. Jesli voodoo bylo by na agp 2x to mialoby je bardziej z lewej strony czyli by sie go nie dalo wlozyc do plyty. Jakbys zapodal zdjecie tej karty to wszystko byloby jasne P.S Z tego co widze na allegro to wszystkie voodoo3 maja te wyciecia blizej lewej strony czyli sa na agp2x a to oznacza ze nie wlozysz jej do mobo z agp 4x/8x. Edytowane 14 Stycznia 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 z konkretow zas: wczoraj uruchomilem na asusie a7n8xx matroxa g400. wykrylo go jako agp x4 ale to chyba blad jakis... 1217773[/snapback] Matrox G400 jest kartą AGP 2x/4x - wiem, bo miałem ;) Voodoo3 3000 - AGP 2x, więc ma prawo nie działać na płycie obsługującej jedynie AGP 4x/8x :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 tak wlasnie myslalem no nic trzeba szukac jakiejs rivki;\ thx za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...