cr4shh Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Matka mi zaproponowala ze jak usune terakote z kotlowni i poloze nowa to da mi 300zl. Ucieszony stwierdzilem ze sie oplaca i zabiore sie za ta jakze zmudna robote :) W zwiazku z tym mam pytanie. Jak najlepiej to zrobic? Nie chce robic jakiejs totalnej destrukcji tylko spokojnie aby jak najmniej plytek ucierpialo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 mlotek + dluto;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Dobra plytki juz wiem jak usuwac tylko gorzej z tym kjelejm pod spodem :] Edytowane 16 Stycznia 2005 przez cr4shh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Mlotek i dlutko nic innego sie nie wymysli. Tylko nie rob dziur bo potem rownac to trzeba. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Młot pneumatyczny B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 No pneumatyczny przydal by sie do tego kleju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 przecinak nie dluto. wez wiekszy mlotek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 szlifierka+dobra tarcza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) "przecinak nie dluto. wez wiekszy mlotek ;]" po slasku majzel :) Edytowane 16 Stycznia 2005 przez dayus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Tak jak ktoś już napisał -> szlifierka/kątówka + dobrej jakosci tarcza (albo kilka, ale z doswiadczenia wiem, ze jedna diamentowa wystarcza na oczyszczenie sporej powierzchni, tylko pozniej juz do niczego sie nie nadaje :P) i jedziesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 moze kilof :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 nie wiem, może kwas siarkowy by jeszcze się przydał :) ps. mam 3 z chemi więc nie wiem czy to pożre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Hehe dzieki panowie :) Narazie jade z mlotkiem i siekiera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 ja juz nic niechce mowic ale co kolejny post na tym forum to glupszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...