komar81 Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 gram sobie gram i co jakies 15-20 min gra mi wychodzi do windy i sie wylacza ..nie wiem czy mam jakas zjeb...na wersja czy moze potrzebny jest jakis patch do tej gry ,bo mam wersje 1.0..pomóżcie z góry dziekuje pozdro..... PS.system to XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 wlasnie - u mnie tez to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Myslalem ze tylko mi sie tak robi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 mi sie tez tak robi ale nie co 20 minut tylko mi sie zrobilo ze 4x razy na cala gre. Bo przeszedlem ta zajebista gierke! Wydaje mi sie ze chodzi tu o podkrecony sprzet, ta gra jest bardzo wrazliwa na tym punkcie. No plus to ze jest to ver 1.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Nie wszystkie gry chodza pod XP... Radze przerzucic sie na 98SE... JA pracuje na tym systemie od lat i nigdy nie miałem tego typu problemów Hitmana 2 mam gram sobie i nigdy nic mi nie staje na przeszkodzie al sprubuj poszukac jakiegos patcha do Wina XP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerik Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Braklo mi juz skali w win do zmiany predkosci myszki jak i w samej grze mam na maxa a dalej nie idzie grac (zeby zrobic 360stopni musialbym przejechac przez cale biurko :D ) Nie mialem jeszcze takiego problemu z myszka W innych grach jest ok Zna ktos jakis program ktorym moglbym zwiekszyc jej czulosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerik Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 dzieki za pomoc :lol: juz sobie poradzilem kupilem nowa myszke i wszystko jest ok pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerik Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 u mnie to samo :( mam nadzieje ze pojawi sie jakas latka (win xp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie wszystkie gry chodza pod XP... Radze przerzucic sie na 98SE... JA pracuje na tym systemie od lat i nigdy nie miałem tego typu problemów Hitmana 2 mam gram sobie i nigdy nic mi nie staje na przeszkodzie al sprubuj poszukac jakiegos patcha do Wina XP... jakiego patcha 8O u mnie chodzi bez najmniejszego problemu, zainstalowalem gierce i gram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 A ja mam ten problem mimo tego ze WIN98SE jest...(?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Miałem to samo - przyspieszyłem programowo myszkę... (Microsoft Mouse)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jak odpalić ją na OpenGL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 A zna ktoś wszyskie stopnie po przejściu misji, bo ja mialem "ghost" i "egseciutor"(czy jakoś tak). I chcialbym wiedzieć jaki jest najlepszy, a jaki najgorszy. Mialem jeszcze mass killer, ale gralem jeszcze raz :lol: A co do tych którzy uważaja, że gra jest krótka to niech w każdym etapiem mają "Silent Rank" :lol: Ogólnie daje jej -9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 A je nie mogę grać bo co jakieś 20min giera wychodzi mi do WindyXP... I co mam robić :?: :?: :?: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ps Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 A je nie mogę grać bo co jakieś 20min giera wychodzi mi do WindyXP... I co mam robić :?: :?: :?: :cry: moze masz spaczonego cracka, lub beta do pupy 8) giera jest spox ale nie wiem czemy ale nie zapelnilem pulki z giwerami, a wygladalo to tak obiecujaco, a pozatym cos przykrutka ta gierka ^-^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 A je nie mogę grać bo co jakieś 20min giera wychodzi mi do WindyXP... I co mam robić :?: :?: :?: :cry:Ja mam podobnie tylko czasam mi wychodzi po 5 min. a czasimi po 5 h :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandx Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 e garaf troche lepsza od jedynki i dlatego hitman 2 chodzi plynnie na slabszych kompach, co do samej gry to jak dal mnie jest za prosta, mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> giwerer i wyrznac wszystkich w grze prawie w kazdej misji taka gra jest bez sesnu, bo sie z tego robi poprostu quake! muwie oczywiscie o wersji final moja ocena w skali 1-10 to 6 za fajne bronie :) No tak... Oceniles gre, od jej najgorszej strony, czyli robienia z niej Ut... NA EASY BADZ MEDIUM. Sproboj tym sposobem przejsc gre na najtrudniejszym poziomie... Tam zaczyna sie zabawa... Jeden strzal w tors/glowe etc. = smierc... W tej grze trzeba sie wczuc... Jak na porzadnej sesji RPG. Chociaz to dwa inne gatunki ^^. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 jak dobrze ze dzisiaj bede ja mial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Od trzech dni mam radeona 8500le, i już chyba pokazał swoją wadę. wogoole mi nie chce się załączyć hitman 2. instalacja O.K. załączam gre, atu czarny ekran i albo wychodzi do windy, albo się wiesza :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 pobaw sie sterami moze cos da :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Tak to bywa z radeonami ale poszukaj najnowszych sterowników jeśli już ich nie masz a jak masz to pobaw się w ich ustawieniach a tak pozatym mi też się wieszał więc sprawdż w opcjach gry czy jest włączony EAX jeśli tak a niemarz karty dżwiękowej obsługującej to, to poprostu wyłacz to u mnie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 mysle ze karta jest COOL i nie ma nic do tego tylko musisz sprawdzic sterowniki :) jak chcesz pograc to niekiedy musisz zainstalowac dosc stara wersje sterownikow :) ja takl mam niekiedy i wtedy instaluje po koleji od najstarszej do najnowszej zawsze na ktorychs dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Gra jest spoko Potwierdzam słowa przedmówców troche łatwa ale taki klimat jest potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zmniejsz rozdzielćzośc i wyłącz efekty i pobaw się ustawieniami a wszystko pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 jednak nie mam...... goscia w szkole nie bylo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Od trzech dni mam radeona 8500le, i już chyba pokazał swoją wadę. wogoole mi nie chce się załączyć hitman 2. instalacja O.K. załączam gre, atu czarny ekran i albo wychodzi do windy, albo się wiesza :cry: :cry: :cry: A moze sobie kup gre u innego dostawcy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 hmm zarówno u mnie (R8500) jak i u kumpla (GF4 TI4200) instaluje się prawidłowo ale przy uruchamianiu wylatuje do pulpitu, grę dostaliśmy od wujka ShareReactora :wink: jak ktoś wie jak z tego wybrnąć to baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo proszę o PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Mam dokładnie ten sam problem reed. :( a katalizatory mam najnowsze, oficjalne. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 yyyy sorry nie reed tylko walczy. pomyliłem posty. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Wszyscy piszą że gra jest za łatwa... No to niech pochwalą się statystykami końcowymi. Ciekawe kto zabił najmniej przeciwników, i zrobił to wszystko najciszej. Skończenie tej gry jako rzeźnik wcale nie jest wyczynem. No kto się pochwali??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...