TotoJones Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Witam wszystkich. Chiałbym przedstawć swój problem z moją kartą graficzną Ge Force fx 5600. Otóż mam wgrane sterowniki do karty w wersji 56.64. Kiedy uruchomię grę na przykład "Men of Valor" to nie wczytuje mi żadnej tekstury! Wszystko, dokładnie wszystko jest białe. Tak samo jest w grze Medal of Honor: Pacific Assault oraz w grze Chrome i w kulku innych. Czego to może być wina? prosze o pomoc bo już po woli głupieję. Chciałbym jeszcze dodać, że niedawno miałem geforce mx440 se i w grze chrome wczytywało im wszystkie tekstury, a na fx 5600 nie chce miw czytać prawie nic. ;( Edytowane 16 Stycznia 2005 przez TotoJones Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Może spróbuj na innych sterach...Sam osobiście w żadną z wymienionych gier nie grałem ale nigdy w żadnej innej podobnego problemu nie miałem. Sprawdź inne stery i może poszukaj jakichś patchów do tych gier(może poprawiaja te błędy ale skoro masz tak w prawie wszystkim w co grasz to jest to bardzo dziwne). Kręciłeś grafikę? Jeżeli tak to wróć do podstawowych ustawień i sprawdź. Jeżeli chodzi o stery to sprawdź w plikach readme co piszą na temat sterów do grafy(czasami podają informację na jakich testowali). Życzę powodzenia. Edytowane 16 Stycznia 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TotoJones Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Hmmmm jeśli chodzi o stery to ściągnąłem wczoraj wersje 61.77 i zaraz sprubuję, a jesli chodzi o kręcenie karty to nigdy tego w życiu nie robiłem. Nie lbuię takich zabiegów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...