_RAZOR_ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Chcę kupić ojcu głośniki do kompa. Myślałem nad zestawem http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9989. Ale jest problem mianowicie w kompie posiada bardzo starą kartę muzyczną Creative AVE 64 ISA. Czy jest możliwość, żeby to podłączyć tak aby wszystko działało jak należy ? ( są dwa kable jeden od przednich głośników i jeden od bassowego czy można to podłączyć w takie sposób, że Front podłaczyć do LIne OUT a Sobwoofer do np. wyjścia słuchawkowego :blink: . Nie będę miał możliwości kupić innej karty muzycznej ponieważ ogranicza mnie budżet :). A jeśli chodzi o głośniki to może polecicie jakieś inne w tej samej cenie. Z góry dzięki za każdą pomoc :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Subwoofera nie podlacza sie z reguly oddzielnie - stawiam, ze do kompa podlacza sie je standardowym kabelkiem jak glosniki 2.0 a dopiero w subwooferze jest zwrotnica separujaca sygnal (tzn podlaczenia sa komp->subwoofer i subwoofer->satelity). Tak przynajmniej bylo w dotychczas ogladanych przeze mnie zestawach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...