Szymoon Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Widze, ze wszyscy tu to geniusze, ale nikt sie nie pochwali wynikiem z testu do ktorego linka dalem :) To by bylo do porownania - bo rozwiazywalibysmy we wlasnym gronie ten sam test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 jak tak czytam wasze post to mi sie smiac chce. Polowa z was to jak kolega z klasy jaki on genialny i wogole a prostych zagadek i dowcipow nie lapie ! Ja geniuszem nie jestem ale mam iq ponad przecietna z tej rospiski ktora ktos podal wynika ze jestem wybitnie uzdolniony :) Ale z polowa z was to siedzi w dwoch cyfrach twardo :) No coz nikt nie jest doskonaly :) Ale do wojska przyjmuja od 70 :) Marne to pocieszenie bo nie wszyscy sie zalapia ale zawsze ktos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Widze, ze wszyscy tu to geniusze, ale nikt sie nie pochwali wynikiem z testu do ktorego linka dalem :) To by bylo do porownania - bo rozwiazywalibysmy we wlasnym gronie ten sam test. test nr 1. odpowiadany w pospiechu pod presja obserwacji szefa i zawracaniem glowy przez pracownikow, wynik 124, dzis nie robie bo juz 3 pifa wypilem i mi sie wszystko kaszani :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 jutro walne na spokojnie test nr 2 i 3 to powinno wiecej wyjsc, mam nadzieje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 No zibi to bedziemy mieli podobnie(pewnie bedziesz mial kilka wiecej). I jestesmy wybitnie uzdolnieni :). Ja jednak wole testy wzrokowe tylko (tu jeszcze trzeba miec wiedze humanistyczna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...