zysiek Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Gobliny to narzędzie szatana :] 1337339[/snapback] Heh, tez z whispem trafilismy na podobne szatanskie nasienie :] Cos z ta gra jest nie tak :P 1338011[/snapback] Oj tak. ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 armor kup sobie normalny u npc jest całkiem dobry a z innymi jeszcze się nie spotkałem dla soldiera 1342820[/snapback] na taki właśnie mam, ale wiesz Saint Armor jest lepszy większy def, ja raz widziałem tylko zbroje na lvl36, ale jeszcze 4lvl up i nowa całkowicie zbroja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) ale te 7/7 to co to? podaj dokładne statsy tego co opylasz ta gra jest jakaś inna Edytowane 22 Marca 2005 przez Wito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) B) Cze - małe ogłoszenie/prośba - potrzebuje sunglasses 7/7. Najszybciej jak to możliwe. Cena ? do 400k. Jutro od 7 do 13 będę grał, więc dajcie znać. Whisp - odezwij się w sprawie tych powderów. Będę bardzo wdzięczny. Zenithar - podobno masz dla mnie 6sztuk ess. Kiedy mnie złapać? Patrz wyżej, lub podaj Arcanell. Zrbiłem prawko - przydałyby mi się wskazówki co do budy, kółek, silnika i reszty. Kupować z marketów, czy z unii może ? Podpowiedzcie mi. Thx! B) Edytowane 27 Marca 2005 przez Edhelloss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 @Edhelloss Obcy wygląda bardzo ciekawie. Teraz musisz zabrać się za mamuśkę ;) Jak sam wiesz nie miałem essence dla Ciebie, ale w zamian dostałeś "kilka" interesujących przedmiotów. Mam nadzieję, że się przydadzą :) @Wito 7/7 oznacza: +7 do STR i +7 do DEX. I wcale tego nie sprzedawałem. Dałem te okularki DeWillowi, za darmo (w sklepach sprzedają po 360-420k). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) ja mam takie kukri do opylenia :) a obcy wygląda fajnie, ale wziąłeś model z nowszych odcinków a w tych starych wyglądał moim zdaniem lepiej mam pare badziewi do opylenia dla muse lvl 30 do 50 jest ktoś zainteresowany? Edytowane 23 Marca 2005 przez Wito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 ^_^ <3 Luna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) czepiacie się biednych cyferek :D Edytowane 23 Marca 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 To prawda - wzorowałem się na zdjęciach i picsach z ostatniej odsłony o historii Drone'ów. Czyli AvP. A co do wcześniejszych części, to masz rację Wito. Najbardziej podobają mi się te z drugiej i czwratej części. Pozdrawiam Tweak'ów!! Kanały zapchane, ale i tak się dopcham... :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 :wub: :wub: Maintenance :wub: :wub: bang! ^_^ btw. zrobilo sie kilka wolnych miejsc w klanie, jak ktos jest zainteresowany to pm me na forum. ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) btw. zrobilo sie kilka wolnych miejsc w klanie, jak ktos jest zainteresowany to pm me na forum. ^_^ 1346134[/snapback] kilka? ja tu widze, że połowa gildi wam sie posypała... Edytowane 24 Marca 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 kilka? ja tu widze, że połowa gildi wam sie posypała... 1346192[/snapback] Not really. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Gdyby chociaz bylo wiadomo czemu tak sie stalo :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mam przyszłego burka i knajcika potrzebne któreś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Gdyby chociaz bylo wiadomo czemu tak sie stalo :unsure: 1346524[/snapback] :unsure: nom... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Oświadczam oficjalnie że powracam do ROSE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Oświadczam oficjalnie że powracam do ROSE :) 1346920[/snapback] a co z twoją postacią?? od nowa zaczynasz zabawe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 jak od nowa to mam full suport muse na 11 lvl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 a co z twoją postacią?? od nowa zaczynasz zabawe? 1348637[/snapback] Tak, tym razem będe soldierem albo attack muse :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 A miałeś się zająć Linuksem ;) Soldierem? Knight czy Champ? Jeśli będziesz grał solo, to lepiej idź w Champa. Knight jest dobry w party i do 70lvlu nie jest łatwą postacią do gry. Champ pod tym względem jest o wiele łatwiejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Jednak będe muse (jakie statsy rozwijać ? ). I co się dzieje z serwerami, od kilku godzin się połączy próbuje i nonstop przepełnione wszystkie :/ Edytowane 25 Marca 2005 przez Kwiecień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Z serwerami (a właściwie tylko z jednym) są zawsze problemy w weekendy (+piątki). Zresztą od poniedziałku do piątku po południu bardzo często są exceeded. Nie grałem Muse i grać nią nie będę. Ładuj wszystko w INT i popatrz na forum 7hearts. Tam jest mnóstwo poradników do Muse (zarówno support jak i offensive). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Mam pytanko, czemu ten topic nie jest przyklejony ? Topic o hl2 jest przyklejony chociaz gra jest krotka i nudna. So pin us! ^_^ Edytowane 25 Marca 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Jak się rozkładają procenty dla zwykłych broni palnych?? Chodzi mi o powerka Potrzebuje kupić Royal Crown z wysokim Dodge Rate ma ktoś sprzedać? i potrzebuje sunglases 3/15 albo 7/7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Guns: 40% DEX, 50% CON, 10% SEN Launchers: 45% STR, 45% CON, 10% SEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Mam pytanko, czemu ten topic nie jest przyklejony ? Topic o hl2 jest przyklejony chociaz gra jest krotka i nudna. So pin us! ^_^ 1349884[/snapback] Popieram, jest coraz więcej graczy, proponuje przyklejić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Zamiast przykleic ten topic, ktos odkleil o hl2, widac nie lubia nas. ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 na którym poziomie kopalni lepiej lecą low essence i essence, na B1 czy B2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 raczej b2 tam wszystko szybciej leci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Zamiast przykleic ten topic, ktos odkleil o hl2, widac nie lubia nas. ^_^ 1350389[/snapback] To nie chodzi o to czy lubią, czy nie. Gdyby temat o ROSE został przyklejony, to odezwaliby się fani NFS:U2, Doom 3, Far Cry, PES4, GTA:SA itp. W INDEKSIE GIER jest link do tego tematu, więc nie ma problemu. Zawsze można wejść do indeksu i kliknąć na link od ROSE. BTW: Whi5p czy informacje o klanie w pierwszym poście mają zostać? Czy może je sobie odpuścić? @DoctorPulse Low ess, ess lecą na b1 i b2. Na b1 można znaleźć nawet ether. To wszystko zależy od szczęścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...