Buc Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 mam prosbe mogl by mi ktos na PW wzucic pare screenow z tego jakie ma katalogi w grze bo moze dlatego mi nie chodzi bo czegos brakuje z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 A sprawdzałeś na forum 7hearts w dziale technicznym? Może tam bedzie rozwiązanie Twojego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Hej, mam problem. Ściągnąłem wersję ZIP, zainstalowałem i chyba jakiś update jest. I co chwile wyskakuje jakiś error i czy wysłać do microsoftu czy nie. Doszło do 26% i nie da rady dalej. Co jest grane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 tak jest zawsze dajesz nie wysylaj i odpalasz znowu i tak az ci dojedzie do 100 % ponawiam pytanie czy mnie pzyjmiecie do gildi mam 35 lvl i ciongle rosnie dajcie mi jakoms odpowiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 wywalone pare offtopow. jak cos jeszcze to zglaszac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grodzioo Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Hej ludzie moze umowili bys my sie w rose na BIG PARTY ?? Jak cos to na ktorym kanale i o ktorej?? Aha niech ktos jeszcze raz napisze ale dokladnie jak to jest z party lvl. Ile sie dostaje dodatkowo za kazdy lvl. Moj nick DeWillPL (:hawker 38 lvl:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Pierwszy post - co daje party. BTW: na mnie nie licz. Mam troszkę wyższy lvl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) no ja mam lvl 37, prawie 38 i gram dealer'em ale nie wiem czy dziś będę, jak coś to napisz do mnie to sie umówimy, zagadam jeszcze z ludźmi ode mnie z klanu to zrobi sie dość duże party, gdzie teraz expisz?? Nick masz w podpisie Edytowane 28 Lutego 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 moze mi ktos wyjasnic jak zrobic ten quest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 wymyslilem czemu mnie nie puszcza bo znowu przeinstalowalem i mi nawet pacha nie przechodzi wienc pewnie fire wall ale nie wiem jak to odblokowac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobdaw Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 wiecie moze skad mozna wytrzasnac samochodzik? mozna kupic? gdzie? ile kosztuje? mozna go dostac? od kogo? za co? ktory trzeba mniec lvl? czym sie charakteryzuja? sa rozne rodzaje? ktory wybrac? prosze Was bardzo o odpowiedz dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 mozna wymienic za 160 union pointsow do uni zapisujesz sie w juno za jedyne 30k i robisz dla niej questy zeby punkciki robic zeby miec samochodzik musisz miec 50 lvl i zrobic quest na prawo jazdy a lepsze czesci to juz dokupujesz od npc albo graczy osobiscie nie polecam kupowania samochodu na czesci w sklepie za dorgo wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobdaw Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) a do ktorej uni najlepiej sie zapisac? ktory lvl trza miec by sie zapisac? szukam skila "Hawk Shot". szukalem u rycerza w Zant ale raczej go niema. gdzie to moge znalezc? napisane jest ze wymaga Job Scouter Class a ja jestem Hawker lvl 32. wiec co mam zrobic zeby uzywac tego czaru? Edytowane 1 Marca 2005 przez wrobdaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 dobic do 70 lvl zmienic klase kupic skilla w juno i go przyswoic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 moze mi ktos wyjasnic jak zrobic ten quest?? 1303321[/snapback] Bardzo prosto :) Idziesz do Lake of Anima tłuczesz wszystkie rodzaje Aqua jakie wpadna ci pod siekiere az zbierzesz wszystkie 4 elementy (siodło, buty, hełm, pamietnik). Lecisz do kolesia Paayne lokalizacja (5500,5351) on ci daje zlecenie zabicia jeszcze 3 Aqua Captains. Zabijasz je i wracasz do niego, i mowi ci ze mozesz isc do Crune odebrac nagrode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) Taki maly bug. ^_^ Filmik zajmuje okolo 1mb. Codec used : XviD-1.0.1-05062004. Download here: SFX file RAR file 7z file Edytowane 1 Marca 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 fajne ile to cos trwalo??:D na pewno dlugo jak miales mozliwos filmik skrecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobdaw Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) mam jedno konto i dwie postacie. czy jest jakis sposob zeby przerzucic jakis item, kase albo co innego z jednej na druga? a gdybym mial dwa konta to czy daloby sie na jednym komputerze to zrobic? a jesli jedna postacia zostawilbym rzeczy u Crow`a w Zant to czy druga moglbym pozniej je odebrac? Warehaus jest przypisywane do postaci czy konta? Edytowane 1 Marca 2005 przez wrobdaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grodzioo Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 No dzieki QuXuanPL za odpowiedz. Dzisiaj moze troszke pogram (mam lekki szlaban na kompa:/) to sie zgadamy jakos. Jak bys zalatwil pare osob z klanu to bylo by spoko. Ja teraz expie na moldach bo punkty do uni potrzebuje, ale jak by sie zlozylo jakies wieksze party to mozna isc do jaskini albo cos takiego. Przypominam mam 38 lvl DeWillPL. Daj znac jak cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 mam jedno konto i dwie postacie. czy jest jakis sposob zeby przerzucic jakis item, kase albo co innego z jednej na druga? a gdybym mial dwa konta to czy daloby sie na jednym komputerze to zrobic? a jesli jedna postacia zostawilbym rzeczy u Crow`a w Zant to czy druga moglbym pozniej je odebrac? Warehaus jest przypisywane do postaci czy konta? 1304464[/snapback] zostaw itemki w werhausie z kasom niewiem z 2 kontami se sam spróbuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Jakie chamstwo :evil: Zaplacilem temu Galwcostam z Righteous Knight 30k i zeżarło mi kase a w unii nie jestem :evil: :evil: :evil: K*** ZABIJE TEGO S***** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 No niestety gra jest zabugowana nadal. No ale wkońcu to beta. Ja dzisiaj 3x miałem tzw. Bullet Time :/ Nagle wszystko zaczęło być bardzo pooooooooowooooooolne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Jakie chamstwo :evil: Zaplacilem temu Galwcostam z Righteous Knight 30k i zeżarło mi kase a w unii nie jestem :evil: :evil: :evil: K*** ZABIJE TEGO S***** 1305283[/snapback] Zapłać jeszcze raz i powinno być dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobdaw Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) POMOCY stworzylem sobie nowa postac. jest to Dealer 13lvl. od kad jest Dealerem moja postac bardzo wolno chodzi. powinna chociazby wolno biegac ale ona bardzo wolno chodzi jakby spacerkiem. a najgorsze jest to ze niemoge strzelac. kupilem Buble Gun i mam Lead Bullet. niemam juz kasy zeby co innego kupic. wogle nie reaguje i nie atakuje. i czemu mam M-spd tyko 200 a kumpel dilerem 15lvl ma ponad 500? co sie stalo? czy moja postac jest juz stracona? prosze dajcie znac ---------------------------------------------------- to ze niemoglem strzelac to przez to ze bylem przeladowany. pozbylem sie ciezaru - strzelac moge ale nadal bardzo wolno sie poruszam. u Juresisa kupilem tego skila na niby powiekszenie-Pack Mastery lvl2 ale nadal mam taka sama ilosc mx ladunkow co przedtem. czyli kulek na maxa i juz nic wiecej nie zabiore. jak to rozwiazac? poprawi sie jak bede mial wyzszy level tego skila? no i czemu tak wolno chodze? Edytowane 1 Marca 2005 przez wrobdaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 A nie nacisnales <TAB> przez przypadek? Przelaczasz tym klawiszem walk/run. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobdaw Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) dzieki wielkie. to wlasnie chodzilo o TAB :) jak uzywac skilla Buying Trick? kupilem, mam 2lvl a ceny u NPC nadal takie same. a jak poslugiwac sie skillami do Craftowania? bardzo Was prosze o opis Edytowane 2 Marca 2005 przez wrobdaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Ktoś wie do czego służy stamina? Bo nigdy jej nie użyłem, nawet nie wiem jak i do czego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Stamina sluzy do uzywania scroli z czarami.... typu Blood Charm, Ice Charm itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 mi wszystko chodzi, lvl sie dobiło...musze jeszcze lepiej craft rozwinąć i wtedy sie zgłoś, tanio ci coś wyprodukuje :D 1295178[/snapback] Jakbys mogl to napisz co potrafisz wykonac dla mnie :D moj lvl32 (moze byc na PM) Jakby co to sie zglosze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 wlasni co jest z tym kolesiem od knightow jak zem sie pierwszy raz zapisywal i zem zobaczyl cene to dalem anuluj ale itak mi kase zezarlo a w uni nie bylem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...