Crosis Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Po 2 robilem jeden lvl dziennie, to jakies 4-5h/day i dobrze sie przy tym bawilem, nie czuje, ze zmarnowalem ten czas. :blink: 1427077[/snapback] Cieszę się, że ten czas nie był stracony. Niemniej jednak oprócz expowania 4-5h/day stawiałeś często market na x godzin. Po 3 jezeli gm nie wie, to nie powinien sie wypowiadac. 1427077[/snapback] Wtedy, kiedy GM tak napisał, może miał informacje od Gravity, że reseta nie będzie? W momencie pojawienia się GM w grze, wszyscy pytali: czy będzie reset, czy można będzie zresetować statsy i skille... Ludzie chcieli reseta, więc go będą mieli. Po 4 hm jakis dziwny ton wypowiedzi, czuje sie atakowany. Moze nieslusznie, ale jak masz do mnie jakies pretensje to wal. :unsure: 1427077[/snapback] Dziwne.. Czujesz się atakowany? Może jesteś przewrażliwiony :unsure: Jeśli miałbym jakieś pretensje do Twojej osoby, to napisałbym na pm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garstek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 1427281[/snapback] Może ładnie wygląda ale klimacik w ROSE jest fajniejszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Cieszę się, że ten czas nie był stracony. Niemniej jednak oprócz expowania 4-5h/day stawiałeś często market na x godzin.Tak, nawet czesto wylaczalem rose tylko dlatego ze neostrada zmienia ip co 24h, tylko nie rozumiem co z tego ? Dziwne.. Czujesz się atakowany? Może jesteś przewrażliwiony :unsure: Jeśli miałbym jakieś pretensje do Twojej osoby, to napisałbym na pm :)Ciesze sie. Może ładnie wygląda ale klimacik w ROSE jest fajniejszy ;)Klimacik tworza gracze i niestety w wielu mmorpg'ach jest straszny. ;) Dlatego najlepiej trzymac sie z "swoimi". ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 A teraz z innej beczki. Po resecie zamierzacie swoje klany odbudowywać? Jakieś zmiany lub coś? Np. z tego co wiem, to PathFinder wstępnie może przyjąć (póki nie zlvl'uje) 15 członków, a chętnych jest około 20 jak nie więcej ;]. 1427095[/snapback] tak, gildia Godvil napewno będzie reaktywowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhelloss Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) no i dzis juz na dobre pozegnalem sie z rose w tym wydaniu. zakonczylem istnienie edhellossa malym solowaniem mamunia. na 78 lvlu z defem 550 (razem z endure) masowalem zwierzaka 65 minut. nuzace do bolu, zwlaszcza przy takiej deszczowej pogodzie. potow troche sie zuzylo, ale radosc jest. 37k expa jedynie za takie wachlowanie squidem i blood shieldem, ale itemik mi ladny zostawil. jakas taka kosmiczna strzelba dla dealera na 109lvl. zwykla bo zwykla, no i bez appraisu, ale lepsze to niz kawalek futra. porozrzucalem wszystkie itemki, zulusy i co tam bylo... na koniec skoczylem jeszcze na clan field na lunie - zobaczylem jakiegos takiego ducha z fajna mordka i po dwoch strzalach na gole cialo padlem ogarniety smiechem. ogolnie gra dala mi duzo radosci. ciesze sie ze bedzie reset. bo bedzie mi sie grac jeszcze przyjemniej. to juz za pewne ostatni moj post na forum. bylo mi milo, czasem bardziej, czasem mniej. dziekuje wszystkim graczom, ktorzy mi pomogli, ktorzy czegos nauczyli. rowniez tym, ktorzy mnie wkurzali i truli moja krew :wink: ale co to by bylo za granie w rpga bez dobrych i zlych (moze i neutralnych tez) charakterow. pozdrawiam cala ekipe klanu tweakpl, ktorych mimo spiec i zgrzytow momentowych mile wspominam. jednoczesnie znajduje tez tu miejsce na przeprosiny z mojej strony w kierunku wszystkich tych, ktorym to ja uprzykrzalem gre. kazdy ma swoje dobre i lepsze dni, bo zlych nie ma sie wcale :wink:. osobne podziekowania sle dla wszystkich Guardians. ciesze sie, ze moglismy pograc razem. zycze powodzenia w kolejnej odslonie rose. 'mozeszmy' sie jeszcze spotkamy ponownie. ale to bedzie juz pewnie nowa gra, nowe istnienie i nowa przygoda. zycze powodzenia :wink: !!! Edytowane 5 Maja 2005 przez Edhelloss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 ehh i tak sie kończy jeden etap życia i zaczyna drugi, będzie mi bardzo brakowało mojego knighcika, który tyle ze mną przeszedł, ale nie można sie załamywać, trzeba grać dalej...może kiedyś zdoła sie odbudować to ci sie straciło? a może ten reset nas wzmocni, pokaże jak zrobić jeszcze lepsze, silniejsze postacie? albo jedynie zniszczy samą strukturę gry, opartą przecież na tylu przyjaciołach, gildiach w których oni byli. Jedno jest pewne, teraz nie bedzie już takiego natchnienia jak kiedyś, jak zobaczyło sie kogoś w worm wingach lub secie na 120+ i chciało się być takim jak on, teraz ktoś nam postawił wielki znak stop na drodze ale trzeba go "staranować" i jechać dalej. Taka jest moja opinia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ku pokrzepieniu serc! ;) Zeby bylo na co popatrzec. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 E tam, teraz whisp bedziemy lazic w full 5/20 :P Dobrze ze reset dopiero w pon to jeszcze moge poswiecic weekend na zabawe poza domem.. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 E tam, teraz whisp bedziemy lazic w full 5/20 :P Dobrze ze reset dopiero w pon to jeszcze moge poswiecic weekend na zabawe poza domem.. :] To nie ulega zadnej watpliwosci. ;) Ale nawet nie zdazyles uzyc tego helmu, ktory kupilem za bezcen. ;) No coz ide pobawic sie 1 lvlem i zobacze jak sie gra Bourgiem. ;) Jak cos to "1eo" ig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Hej Mozecie dokladnie powiedziec kedy bedzie ten restart na ROSE ? Bo mam ochote w to znowu pograc :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiven Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) Ja sobie w środę założyłem dla zabawy nową postać (RaivenPL) i tym razem pobawiłem się Soldierem - 11lvl. Nawet miło mi się gra tak od nowa :). Obecnie nick w grze na głównej postaci mam Raivenq, ale po resecie będzie to RaivenPL - ofkoz Muse :D. Wkońcu mus(z)e zrobić porządnego Muse x). btw. jednego nie rozumiem. Dlaczego Edhelloss odchodzisz z forum? :/ edit: według naszego czasu coś między 7 a 10 rano z tego co słyszałem. Edytowane 6 Maja 2005 przez Raiven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 To kiedy idziemy na Jelly Kinga?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 To kiedy idziemy na Jelly Kinga?? ;]Przed chwila solowalem jednego, lvl 7. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Wiecie coś na temat tego questa?? Robię go już chyba z 7 raz a koleś dalej mówi mi że popełnił błąd podczas robienia broni i chce żebym mu dostarczył materiały jeszcze raz :/ czego to człowiek nie robi z nudów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Moją pierwszą postacią w ROSE był 1428660[/snapback] Ja również dziękuję wszystkim Guardiansom. To był prawdziwy Klan. Cieszę się, że mogliśmy razem grać w party, że nikt w Klanie nie myślał tylko o sobie, że moja biżuteria się przydała. Dzieliliśmy się tym, co mieliśmy (esski, kasa, meaty, oje, itemy...) Długo by wymieniać. Szkoda tylko, że na reaktywację nie ma szans, przynajmniej w takim składzie jaki był :( 'mozeszmy' sie jeszcze spotkamy ponownie. ale to bedzie juz pewnie nowa gra, nowe istnienie i nowa przygoda. 1428660[/snapback] Niestety ta wypowiedź nie dotyczy nas wszystkich :( A szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiven Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Muszę z Tobą Edhelloss porozmawiać o czymś, bo jestem zaskoczony pewną sprawą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Wiecie coś na temat tego questa?? Robię go już chyba z 7 raz a koleś dalej mówi mi że popełnił błąd podczas robienia broni i chce żebym mu dostarczył materiały jeszcze raz :/ czego to człowiek nie robi z nudów :P 1429208[/snapback] Pokloc sie z nim, mow ze tak nie moze byc ze nieudalo mu sie zrobic i ze rezygnujesz to dostaniesz za 1 razem. Jestem pod wrazeniem ze zamiast pomyslec latasz juz 7 raz ;p [no offence] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 robiłem tak ale zawsze mu dawałem tą ostatniom szanse poprostu taki jestem że daje tą szanse na poprawienie sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mozecie odpuscic sobie lvlowanie. ;) 1425506[/snapback] Po resecie już napewno odpuszczam sobie rose. Ostatnio zabrałem się za World of Warcraft, graficznie jest wiele lepszy, i jest bardziej rozbudowany. Narazie jest trochę niedoróbek, ale gra się przyjemnie. edited by Crosis zmodyfikowałem troszkę posta, żeby był czytelniejszy i nie zajmował tyle miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garstek Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Po resecie już napewno odpuszczam sobie rose. Ostatnio zabrałem się za World of Warcraft, graficznie jest wiele lepszy, i jest bardziej rozbudowany. Narazie jest trochę niedoróbek, ale gra się przyjemnie. 1429947[/snapback] Z tego co wiem to WoW ma status "Pełnej Wersji" a ROSE to jeszcze wczesna "Beta" (5 miesięcy to nie dużo), także dla mnie to porównanie jest nie na miejscu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) Noto mam po graniu w rose przynajmniej przez następny miesiąc. Dzisiaj moja matka oznajmiła mi że przeprowadzamy się 7 a nie 25 a mało prawdopodobne jest by do końca miesiąca założyła tam gdzie idę internet ;( Miło było z wami grać dziękuje wam za wszystko i do zobaczenia za miesiąc a może wcześniej, niestety nie będę na klanowej fotce za co wszystkich przepraszam ale nie moja wina bo do 9 już mnie tu nie będzie ;( I jeszcze 1 trzymajcie itemy dla dealera x /15 i 5/20 :D Edytowane 7 Maja 2005 przez Wito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 OK, to kiedy ten restart będzie lub był ?? Bo akurat szkołę skończyłem i nie mam co robić to bym sobie pograł :] Będą jakieś zmiany po restarcie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 W poniedzialek rano, czytaj uwaznie poprzednie posty.. Dobrze by bylo zeby zmian troche wprowadzili, jakies urozmaicenie sie przyda przy przechodzeniu tego wszystkiego po raz kolejny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 wicio luzik, bedziemy dla ciebie miejsce trzymać, ale do 25 to dem już pewnie będzie robił ładne itemki. Ciekawe co ten update wprowadzi? Bo jeśli nie będzie żadnych zmian, to chyba odpuszcze sobie rose Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Dear IROSE users, We announce you that schedule of game reset has been changed. Game reset has been delayed one week, date is 16th may monday, same patch time we announced previous time. There will be Planet Eldeon update on 11th may and also Eldeon will be remained after game reset. Thank you for your loves and concerns. IROSE GM TEAM "Thank you for your loves and concerns." - Kocham to zdanie. ;) Edytowane 8 Maja 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 :lol: No to czekamy do 16 maja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Super... to jeszcze mam troche czasu zeby sie pouczyc :/ n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 ci z gravity lecą sobie w kulki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Po ile to sprzedawać? Może mi sie to do czegos przydac? W co pakowac Status jesli jestem Solider'em? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Nie wiemy nawet jakie mają cechy te przedmioty. Nie wiem czy wiesz, ale 16 maja jest reset, a to oznacza, że wszystkie postaci zostaną skasowane razem z itemami, kasą itp. Grasz soldierem to idź w strenght, trochę w concentration jeśli masz dużo missów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...