tanaka Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 http://www.abit-poland.com/prod_gfx_show.php?id=1037 Układ graficzny Sercem karty jest GPU NVIDIA GeForce4 Ti4200, taktowany zegarem 250 MHz. Towarzyszy mu 128 MB pamięci DDR DRAM (zastosowano układy o czasie dostępu 0.0 ns). 256-bitowa architektura procesora 128-bitowa magistrala pamięci DDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 to szybko czy wolno? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 zastosowano układy o czasie dostępu 0.0 ns a sfistak ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 zastosowano układy o czasie dostępu 0.0 ns a sfistak ... gainward montuje pamiotki o dostepie 2,8 nsw modelach ti4400 i ti4600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 pewnie walneli tam jakiś błąd prawdopodobnie miało być 3,0 ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 to qrde nie wiem, co to by byly za pamiatki, jakies kosmiczne ;) siakies nadprzewodnictwo nam tu sie wkrada ;) moze w qrde zerze bezwzglednym :lol: qwa kcialbym cos takiego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 pewnie walneli tam jakiś błąd prawdopodobnie miało być 3,0 ns chyba ten ti4400 to 2,8ns ale o,o ns bym nie pogardzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 JA CHCE TAKIE PAMIECI :!: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ehh... niedowiarki. Ja tam takie pamięci mam już od miesiąca i śmigają na 1Ghz :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ehh... niedowiarki. Ja tam takie pamięci mam już od miesiąca i śmigają na 1Ghz :lol: :lol: :lol: a jakie mialy standard czestotliwosci :?: :wink: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...