Skocz do zawartości
Neo_x

Ktora karta grafiki jest lepsza??

Ktora karta jest lepsza??  

1. 1. Ktora karta jest lepsza??

• DAYTON GEFORCE3 TI200 128MB DDR TV-OUT
      18
    • GAINWARD GeForce4 PowerPack! Pro 650 TV "Golden Sample"
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Siema..... zastanawiam sie nad kupnem:

a)DAYTON GEFORCE3 TI200 128MB DDR TV-OUT

b)GAINWARD GeForce4 PowerPack! Pro 650 TV "Golden Sample"

Ktora z tych kart oplaca sie bardziej brac i dlaczego??

O karcie "A" mysle dlatego ze to wkoncu ti200 z 128 mb..... a o karcie "B" mysle dlatego bo ma "niesamowite" predkosci taktowania, szybsze pamieci i wogule chyba jest lepsza :) Ceny tych kart sa praktycznie bardzo podobne :) Ja jestem za karta GAINWARD GeForce4 PowerPack! Pro 650 TV "Golden Sample" a Wy?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to jest mx to raczej odpada - sporko o tym było na forum. ten gf4mx wykorzystuje technologie T&L, podczas gdy gf3 i gf4Ti używają nFiniteFX (dobrze to naspisałem ???) - dodam że T&L to dosyć już podstarzała (czasy gf2) technologia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak to geforce 4 mx

napewno?? w koncu ten gainward ma wyzsze czestotliwosci taktowania :)

wkoncu sie zblizam do twojego wyniku celerona :lol: a dzisiaj se kupilem 4mx 440 270/400 i sciagam wlasnie 3dmarka :) kij ze to firmy pixelview ale wczesniej mialem diamonda vipera v770 ultre wiec nie mam co wybrzydzac :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak to geforce 4 mx

wkoncu sie zblizam do twojego wyniku celerona :lol: a dzisiaj se kupilem 4mx 440 270/400 i sciagam wlasnie 3dmarka :) kij ze to firmy pixelview ale wczesniej mialem diamonda vipera v770 ultre wiec nie mam co wybrzydzac :oops:

zapomnialem dodac ze posluchalem twojej rady i wymienilem se chlodzenie :) na TTC-D5TB(3)jakas wersja cicha :) no i poszedl przy napieciu 1,85 moze by i na nizszym ale nieprobowalem od razu dalem takie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak to geforce 4 mx

zapomnialem dodac ze posluchalem twojej rady i wymienilem se chlodzenie :) na TTC-D5TB(3)jakas wersja cicha :) no i poszedl przy napieciu 1,85 moze by i na nizszym ale nieprobowalem od razu dalem takie :)

moj na 1,85 nie wstawal przy 980 mhz... ale przy vcore 2.00 poszedl na 1012 :) nie powinienes miec temperatury wyzszej niz 38C :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo.... to jeszcze jedna sprawa..... jest tu ktos kto wyciagnal z karty DAYTON GEFORCE3 TI200@ti500 :?: na stronie producenta widzialem ze ta karta smiga na 400/510 mhz memory :) ale jest tu ktos kto mi to potwierdzi :?: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe no jasne ze gf3 lepszy a ty sie w tym gf4mx zakochales  8O   :)

nie dosc ze gowniarz to jeszcze uczestnik poczatkujacy....... isie jakims badziewnym giforce 4 ti4200 podnieca :wink: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslisz ze twoja tnt2 to wyciagnie? :lol:  pozatym 128mb ram.... :lol:

nie boj sie........ wyciagnie wyciagnie...... gorzej z twoim nie tuningowanym prockiem :wink: :lol:

dlatego biore ti200@ti500 128 ddr :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...