soska66 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Mam zamiar w niedługim czasie wystartować stronę firmy... Proszę o pomoc w wyborze firmy zajmującej się hostingiem. Chodzi mi raczej tylko o miejsce na strone (z mysql i php) i konto pocztowe oraz domena; transfer najlepiej bez miesięcznych ograniczeń. Nie interesuje mnie kompleksowe konto (w sensie prowadzenie, kilka kont, kilka domen itd.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Co to ma wspólnego z oprogramowaniem sieciowym? -> providerzy. Poza tym co do kont to home.pl polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 (edytowane) Mam zamiar w niedługim czasie wystartować stronę firmy... Proszę o pomoc w wyborze firmy zajmującej się hostingiem. Chodzi mi raczej tylko o miejsce na strone (z mysql i php) i konto pocztowe oraz domena; transfer najlepiej bez miesięcznych ograniczeń. Nie interesuje mnie kompleksowe konto (w sensie prowadzenie, kilka kont, kilka domen itd.). 1222399[/snapback] jak szukasz hostingu z transferem bez ograniczen to mozesz wbic sie na niezla mine ograniczen w ruchu nie bedzie bo ograniczeniem bedzie samo pasmo lacza dla serwera np 1mbps itp.... wiec uwazaj na serwerach w usa tez nie polecam niska cena ale jakosc bywa fatalna (spory overselling) jak juz zmeczysz sie szukaniem to zapraszam wspólna sprawa Edytowane 18 Stycznia 2005 przez steryd123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Polecam www.inten.pl sam u nich mam kilka kont i jestem bardzo zadowolony. Do tego admin zawsze jest "pod ręką" i pomoże w razie co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 www.top100.pl sprawdz pierwsza setka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) ja polecam easyISP.pl serwery w PL szybkie i support tech na wysokim poziomie... Edytowane 24 Maja 2005 przez steryd123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Sorry że się wtrącam.. Ja też poszukuje hostingu.. ALE bez żadnych php i baz danych,.. ten hosting chcę na dział download (pliki).. powiedzmy około 2GB i jakimś pożądnym transferem.. Macie jakies? (oczywiscie hosting płatny). Ja szukałem, ale wszędzie oferty z tym php i mysql:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hosst Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 A może coś darmowego? Trochę darmowych działających jest na mojej stronce. Możesz mieć i 250MB, na niektórych nie ma reklam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) http://account.forall.pl/ - nieograniczona wielkosc bazy mysql, php, niestety tylko 10 mb pojemnosci, nie ograniczony tranfer. Jezeli chcesz miec wieksza pojemnosc musisz im zaplacic.... Edytowane 5 Czerwca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) www.inten.pl Chore ceny :blink: Edytowane 6 Czerwca 2005 przez Lumperator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 a nawet bardzo chore.. ja wykupilem tu: avx.pl i jestem zadowolony; jednakze dalej szukam do dzialu download taniego hostingu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Na avx.pl dobra pojemnosć, ale masakrycznie niskie transfery miesięczne. 99 zł za 1 GB z trasferem 10GB. Moze nie tyle chore, ale niezdrowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Nie blokują konta jak go wyczerpiesz, po prostu odliczą to na koniec roku. W kazdym momencie za 2zł mozna kupić dodatkowy 1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Jesli ktos potrzebowalby szybkiego hostingu (serwery w Wawie, ping ~30ms) w rozsadnej cenie, a nie potrzebuje dostepu do panelu administracyjnego, prosze o wiadomosci na PW - mialbym dosc ciekawa propozycje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korall Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 www.siteground.com <= 100GB/mies 1GB pojemnosci .... szybkie .. genialny support techniczny POLECAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagman Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Mam zamiar w niedługim czasie wystartować stronę firmy... Proszę o pomoc w wyborze firmy zajmującej się hostingiem. Chodzi mi raczej tylko o miejsce na strone (z mysql i php) i konto pocztowe oraz domena; transfer najlepiej bez miesięcznych ograniczeń. Nie interesuje mnie kompleksowe konto (w sensie prowadzenie, kilka kont, kilka domen itd.). 1222399[/snapback] Witam, mam dla wszystkich ciekawą propozycję. Hostingiem zajmuję się już 2,5 roku. Mam wykupiony serwer w NetArcie, jest to drugi provider w Polsce więc nie mam jak do tej pory nawet najmniejszych problemów. Proponuję wszystkim zainteresowanym kontakt mailowy na admin@zagnet.pl. Postaram się przygotować ofertę dostosowaną do potrzeb i budżetu. (z fakturą lub bez :) Zainteresowanym oferuję darmowy okres próbny, czyli założenie poddomeny (np. firma.zagnet.pl) i adresu mailowego na 2-3 tygodnie. Dzięki temu mozna będzie wybróbować panel administracyjny do zarządzania kontami, program do odbioru poczty przez www, transfer, statystyki itp. Bardzo chętnie pomogę też w rejestracji ciekawej domeny. Pozdrawiam, Piotr Zagórski admin@zagnet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...