venepl Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 gigabyte z pci-e geforce 6600(256 mb, 8 potokow Ledatek), oraz proca amd 3000+ s939 0.09 mikrona.... DOBRY WYBOR ?! - doplata 50 zl oplaca mi sie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Poszukaj, jest kilka topiców co kupić to będziesz wiedziął co ludzie chwalą, potem porównaj ceny i sam zdecyduj. Od siebie dodam, że raczej sie opłaca, no chyba że używasz kompa w jakichś specyficznych zastosowaniach gdzie Intel ma przewagę. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 jakie mobo do tego procka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 gigabyte na pci-ex :D nie wiem jakies 420 zl kosztuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ja bym się mienił bo lepszą grafe byś dostał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ja bym wzial :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 hehe.,.. ale czym sa uwarunkowane wasze odpowiedzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 gdzie jeszcze zalozysz swoje tematy ?? moze umiesc po jednym w kazdym dziale ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...