Skocz do zawartości
Dr.Crash

Jaką nagrywarkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Nie wiem czy ten temat był poruszany, ale potrzebuję naprawdę szybkiej i fachowej porady. Sprawa jest prosta, zapowiada się zmiana nagrywarki z x16 na coś szybszego. Problem: nie wiem na jaką firmę postawić. Nowy sprzęt raczej będzie x40. Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru. Z góry dzięki. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

Nie wiem czy ten temat był poruszany, ale potrzebuję naprawdę szybkiej i fachowej porady. Sprawa jest prosta, zapowiada się zmiana nagrywarki z x16 na coś szybszego. Problem: nie wiem na jaką firmę postawić. Nowy sprzęt raczej będzie x40. Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru. Z góry dzięki. 8)

TEAC, LiteOn, TDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LG THE BEST!! :)Buahahahaahha :D :D :D pominę tych z Teacami co mają 16x 24x fakt faktem też miałęm te nagrywarki i były super ale 40x to juz inna bajka kumpel miał i był zawiedziony mocno i wymienił na liteona i chodzi Happy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LG THE BEST!! :)

Fakt , TEACe do 24 x swietne, i bardzo wytrzymale w stosowaniu do "celow edukacyjnych" 8)

40 x to juz inna bajka, zreszta po co az tak szybka spawarka :?: 8O

czy te 3,5 min na CD to az tak dlugo :?: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze opclaca sie Liteona , po pierwsze bardzo dobra cena , oraz swietny do celow edukacyjnych , pozatym niczym nie ustepuje Teacowi .

Zagladnij inside spawarki TEACa i LiteOna zobaczysz roznice i w czym LichyeOn mu ustepuje 8)

Nie gadam tu o SD 2.x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kumpel domorosły pirat (b dobry) mówi, że nowy Teac jest do [gluteus maximus] jeśli chodzi o przegrywanie zabezpieczonych płyt - chyba nie czyta Secure Room 2.5 czy jakoś tak, a koleś miał Teacx8 i chwalił.

Poleca i ja też Lite on bo napradę tani - OEM x32 coś ok 260zł - i dobry.

Pozatym różnica w pomiedzy x32 x40 jest bardzo mała więc po co przepłacać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LiteOn 40125S!!!!! :lol:

Absolutnie nie bierz TEAC'a. Nie dosc, ze drogi, to jeszcze niezbyt dobrze sobie radzi z kopiowaniem zabezpieczonych CD. A poza tym jestem bardzo rozczarowany CD-Romem Teac'a, ktory ponoc jest najlepszy. Zdupil sie po roku nieintensywnej pracy 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam cały czas Lg i jest ok i niedrogo kosztuje.

Jak chcesz poprostu wypalić spokojnie kilka płytek dziennie to z powodzeniem polecam LG 40.12.40

Taką teraz mam jest ok .no problem

Jak chcesz wypalac mnostwo plytek dziennie to polecam Liteona :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...