Flo3 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Ściągnąłem BitCometem pewien plik (607 mb) i niestety mam 2 mb uszkodzone (z powodu resetu w trakcie downloadu) i ten plik został spakowany WinRarem. I teraz z powodu tych 2 mb nie mogę go rozpakować... Czy istnieje jakiś program do naprawiania uszkodzonych archiwów, albo coś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 jezeli masz jeszcze plik torrent , jedyne wyjscie sciagna jeszcze raz ( to znaczy , ten rar zostanie jeszcze raz hashowany ) i dossac brakujace 2 mega , innego wyjscia nie ma ( chyba ze to muza to wtedy jednen czy dwa pliki beda uszkodzone i mozna je zassac jeszcze raz osobno ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 WinRar potrafi naprawiasz uszdzone archiwa, ale nie zawsze mu to najlepiej wychodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...