Skocz do zawartości
Gość NewColiN

Kiedy Ax8?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wam... Mam pytanie do Was odnośnie mobo. Wiecie może, kiedy orientacyjnie będzie dostępny w Polsce Abit AX8(3rd eye - ew bez)?? Jak z wydajnością na niej i ile kosztować będzie?? Osobiście jeszcze nie widziałem w żadnym sklepie, no ale nie ważne...

Chcę umieścić na niej a64 3000+ i gf6600gt.

Jak na niej z możliwościami o/c? Szczerze mówiąc, to jeszcze nie mam doświadczenia w overclockinu... Moję największe dokonanie to p4 2400@ok 2650, więc nie zbyt dużo.

Proszę o odpowiedź... THX

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie AX8 pojawi sie wczesniej ,bo juz jest gotowa ,na stronie sa jej opisy ,pelna specyfikacja ,nawet na polskiej stronie

a o an8 jakos sluchu nie ma

AX8 powinna sie pojawiec w przeciagu miesiaca,bo narazie wyszedl GB ktory zawsze pierwszy sie pojawia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, ale ten gb ma tylko 800 htt. z resztą pewnie nie będę do końca z tego korzystał... Szczerze mówiąc, to nie znam 100% zastosowania tego 1000ht... Wiem, że pozwala pracować komfortowo na kilku aplikacjach... z resztą nie ważne:> Dzięki za informacje...

Edytowane przez NewColiN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie słyszał nikt o Abicie na NF4 z SLI ?? Może by w końcu cos wypuścili ?? Bo jak sie wqrwie to kupie DFI !! :angry:

bo mój obecny abit jakoś nie może wyjść powyżej 225MHz dla pamięci z TCCD :mur:

Edytowane przez majkel84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi