Gość NewColiN Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Cześć Wam... Mam pytanie do Was odnośnie mobo. Wiecie może, kiedy orientacyjnie będzie dostępny w Polsce Abit AX8(3rd eye - ew bez)?? Jak z wydajnością na niej i ile kosztować będzie?? Osobiście jeszcze nie widziałem w żadnym sklepie, no ale nie ważne... Chcę umieścić na niej a64 3000+ i gf6600gt. Jak na niej z możliwościami o/c? Szczerze mówiąc, to jeszcze nie mam doświadczenia w overclockinu... Moję największe dokonanie to p4 2400@ok 2650, więc nie zbyt dużo. Proszę o odpowiedź... THX Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 tego nikt nie wie - lepiej kup gb GA-K8NF-9 - do 290 w 1:1 pociagnie a z VIA może być problem w dużym oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Wie ktoś może która z płyt pojawi się pierwsza na rynku? ax8 czy ta wersja na nf4 ?(bodajże an8 czy a8n) i czy jest to kwestia paru miesięcy czy paru tygodni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 zdecydowanie AX8 pojawi sie wczesniej ,bo juz jest gotowa ,na stronie sa jej opisy ,pelna specyfikacja ,nawet na polskiej stronie a o an8 jakos sluchu nie ma AX8 powinna sie pojawiec w przeciagu miesiaca,bo narazie wyszedl GB ktory zawsze pierwszy sie pojawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NewColiN Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) no, ale ten gb ma tylko 800 htt. z resztą pewnie nie będę do końca z tego korzystał... Szczerze mówiąc, to nie znam 100% zastosowania tego 1000ht... Wiem, że pozwala pracować komfortowo na kilku aplikacjach... z resztą nie ważne:> Dzięki za informacje... Edytowane 19 Stycznia 2005 przez NewColiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 poczytaj - troche ci sie wyjasni odnosnie htt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Przecież na GA-K9NF-9 możesz sobie bez problemu zmienic na 1000mhz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Przecież na GA-K9NF-9 możesz sobie bez problemu zmienic na 1000mhz :) 1225926[/snapback] płyta oficjalnie jest z obsługą HTT800 bo układ to NF4-4x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) a nie słyszał nikt o Abicie na NF4 z SLI ?? Może by w końcu cos wypuścili ?? Bo jak sie wqrwie to kupie DFI !! :angry: bo mój obecny abit jakoś nie może wyjść powyżej 225MHz dla pamięci z TCCD :mur: Edytowane 20 Stycznia 2005 przez majkel84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 No tak Raptor , co racja to racja , ale nieoficjalnie...... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 No tak Raptor , co racja to racja , ale nieoficjalnie...... ;) 1226215[/snapback] tylko po co ? skoro i tak nic nie daje HTT1000 w porównaniu nawet do 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 A wiecie może kiedy będzie fatal1ty? mam smaka na te płyte :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...