Blade Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Jak w temacie, poszukuje w miare porzadnego zasilacza 300W (moj Codegen bez obciazenia daje AZ 3,15V na 3.3V i 4.85V na 5V :cry: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 IMHO warto, ale po okolo 2 miesiacach, bedziesz zdeterminowany do wymiany wentyla :? Robi sie z czasem nieznosnie glosny 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 U mnie śmiga aż miło, a problemów z głośnością nie mam. Cena dość rozsądna w stosunku do Enermaxa czy im podobnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 za 59zl do kupienia jest Feel 300W z regulacja obrotow wentyla... kupilem takiego miesiac temu i jak na razie b.ladnie trzyma napiecia, ponizej nominalnych nie schodzi... a sprzetu troche mam w budzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Pewnie, że warto, tylko za ile :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 czyli zasilacz dobry. Trzeba bedzie nabyc, a moze wtedy duren przekroczy wreszcie 1GHz 8) . Dzieki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 mam to cus od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolony. Napiecia trzyma kozacko, i nie jest za glosne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 za 59zl do kupienia jest Feel 300W z regulacja obrotow wentyla... kupilem takiego miesiac temu i jak na razie b.ladnie trzyma napiecia, ponizej nominalnych nie schodzi... a sprzetu troche mam w budzie.gdzie go kupiles ... jakie masz te napiecia przy obciazeniu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 mam takiego hunta juz 3 miechy i fantastycznie trzyma napięcia, jest bezgłośny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 mam takiego hunta juz 3 miechy i fantastycznie trzyma napięcia, jest bezgłośny No to ja mam chyba pecha, najpierw byl prawie bezglosny, szumial fajnie, ale od dluzszego czasu slychac go raczej nieciekawie. To najglosniejszy element kompa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 mam takiego hunta juz 3 miechy i fantastycznie trzyma napięcia, jest bezgłośny No to ja mam chyba pecha, najpierw byl prawie bezglosny, szumial fajnie, ale od dluzszego czasu slychac go raczej nieciekawie. To najglosniejszy element kompa :? :( to czemu nie zmienisz sobie wentyla ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 mam takiego hunta juz 3 miechy i fantastycznie trzyma napięcia, jest bezgłośny Gdzie kupiłeś?? I za ile? Najlepiej jakiś sklep miejscowy nie wysyłka. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 jak kupiłem z obudową modecoma ANGEL biała za 320 zeta.Myśle że się opłaca zainwestować w tąbude naprawde ona ma fajny image i do tego jeszcze HUNTA 300W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ja ten zasilacz mam już pół roku i zrobił się trochę głośny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Wiatrak jest do d***, mam mode com i wiem co mówie, a i sprawa u mnie wygladała tak ze był zabójczo głosny od samego poczatku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 A moj Hut to kompletny badziew. Zamiast 3,3V mam 3V a zamiast 5V mam 4,46V. Co gorsza nie kreci sie wcale na nim proc i Barracuda strasznie piszczy. Wiele zelezy od plyty. Na VIA jest troche gorzej, na Intelu niznacznie lepiej. Testowalem kilka tych zasilaczy i wszystkie po 3-4 tygodniach mialy strasznie rozregulowane napiecia. Byc moze to byla jakas zwolona partia bo tescilem je na poczatku roku. Teraz moze jest juz lepiej(wynika to z wypowiedzi innych). Uzywam zasilki Win-od CyberMirror i ten trzyma doskonale napiecia a mam go juz 0,5roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Wiecie moze jakie zasilki sa w FEEL V ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Wiecie moze jakie zasilki sa w FEEL V ?HuntKey 300W, czasami trafi sie 330W ale o wydolnosci pradowej identycznej z 300W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObiwaN Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Witam To ja dodam moje 5 groszy i moze ktos pomoze mi z moim problemem. Zasilke Huntkeya mam z 5 miechow . Chodzil calkiem oki,od jakiegos miecha zaczol mi strasznie chalasowac (tzn. skwierczec) no i do tego rozregulowaly sie napiecia. na 12V mam 11,60~70 , na 3,3V mam 3.26, Vcore tez skacze i to znacznie. To tyle na temat Hunt-Keya z mojej strony. Zauwazylem ze od tego czasu mam problem z laczem sdi , z filmami i gierkami , bajer jezd w tym ze jezeli procek nie chodzi na full-loadzie(np. odpalony Seti w tle) to transfery na sdi spadaja z 10KB do 2KB pojawiaja sie bledy crc, film i gry co jakis okres czasu sie przycinaja ( srednio co 10,15s ).Pamieci i proca sprawdzalem. Biore pod uwage zasilacz (znowu :evil: ). Napiscie co o tym sadzicie. Achaa i jeszcze jedno,doradzcie jaki najlepiej kupic zasilacz co by sie znowu nie wozic (cena max. do 350zl ). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 No to HuntKey nie jest taki boski mam Feel V i zamiast 5 V mam 4.5 V. Reszta napiec w normie 12~12.20. Musialem obnizyc napiecie Vcore bo za duzo dawal na CPU o jakies 0,05 V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 devdd napisał: za 59zl do kupienia jest Feel 300W z regulacja obrotow wentyla... kupilem takiego miesiac temu i jak na razie b.ladnie trzyma napiecia, ponizej nominalnych nie schodzi... a sprzetu troche mam w budzie. gdzie go kupiles ... jakie masz te napiecia przy obciazeniu??? NTT Leszno. a napiecia pod obciazeniem? tak jak pisalem, nie schodzi ponizej nominalnych, a niektore sa wresz zastraszajaco wysokie np. 3,3V - waha sie od 3,45 do 3,6V !!! komp chodzi stabilnie, wiec sie tym zbytnio nie martwie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ludzie on mi daje 4.5 zamiast 5 !!! co jest nie ta? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 moj kumpel ma hun key'a i jest tak glosny ze nie mozna wytrzymac :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 mam takiego hunta juz 3 miechy i fantastycznie trzyma napięcia, jest bezgłośny No to ja mam chyba pecha, najpierw byl prawie bezglosny, szumial fajnie, ale od dluzszego czasu slychac go raczej nieciekawie. To najglosniejszy element kompa :? Eee tam, od Volcano 6Cu+ pewno glosniejszy nie bedzie :lol: :lol: :lol: .Przyzwyczailem sie juz do Okecia w pokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Hmmm... czy wlasnie chwilowe "zastoje" w gierkach i duze spadki wydajnosci moga byc wina zasilacza??? U mnie niektore giery doslownie zatrzymuja sie nawet na 0,5 sekundy. Cholera, trzeba tego Codegena zmienic...(mialem kiedys 200 Samsunga i byl jakies 2x ciezszy od tego Codegena... i napiecia trzymal...ale zszedl biedaczysko :cry: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ja mam HuntKey`a 300W i uważam że są mocno przereklamowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 za 59zl do kupienia jest Feel 300W z regulacja obrotow wentyla... kupilem takiego miesiac temu i jak na razie b.ladnie trzyma napiecia, ponizej nominalnych nie schodzi... a sprzetu troche mam w budzie. Teraz te zasilacze pojawily sie w Modecomach Fine-II widzialem i polecam. cichutkie i jesli kreci sie procka to ladnie trzymaja/ 3,3V - 3,34V 5V - 5,06. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoRrO Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 devdd napisał: za 59zl do kupienia jest Feel 300W z regulacja obrotow wentyla... kupilem takiego miesiac temu i jak na razie b.ladnie trzyma napiecia, ponizej nominalnych nie schodzi... a sprzetu troche mam w budzie.Czegoś tu nie rozumiem Opis z: Stronka sklepu Producent: MODECOM Opis: Obudowa posiada nowe, większe wymiary: 190x470x430 (szer. x głęb. x wys.). Obudowa posiada kieszenie na napędy: 5,25'' x 4 (zewnętrzne); 3,5 '' x 2 (zewnętrzne); 3,5 '' x 2 (wewnętrzne), oraz miejsce na dwa dodatkowe wentylatory. FEEL V jest wyposażony w rewelacyjnie cichy i niezawodny zasilacz ATX "Hunt Key" o nominalnej mocy 300W. Zasilacz ten jest przystosowany do obsługi wszystkich płyt i procesorów, również P4. Cena netto: 255,94 zł Cena brutto: 312,25 zł Hmm Feel to jest obudowa jak rozumiem a zasil to Hunt Key więc jak obudowa z zasilaczem może kosztować 59 zł. :?: :?: :?: chyba na złomie :twisted: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Chodzi tu o to ze zasilacze nazywaja sie Feel i sa 300W i faktycznie posiadaja termo regulacje obrotow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Ja mam Codegena 300W do duronow i kart typu mx jeszcze ok ale jak zapakowalem do budy gf 2 ti i xp to napiecia siadly np na procku 1,731,74 i jak jest tak ociazony to piszcza kondensatory, na noc jak zostawiam wlonczony to obkladam go poduchami i przykrywam kocem bo spac nieidzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...