Maxim Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Witam. Mam pytanie co do tych pamięci, ile max Mhz wytrzymują i przy jakich timingach? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39033518 Będą chodziły przy powiedzmy 220Mhz Fsb i cl 2-2-2-11 na napięciu 2,9V lub 3.2V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) Witam. Mam pytanie co do tych pamięci, ile max Mhz wytrzymują i przy jakich timingach? 1226122[/snapback] NIKT NIE JEST WROZKA ALE W TE TIMMINGI PRZY 220 TO WĄTPIE, JA TAM W DUALU NA 250 U KUMPLA WJEŻDZAM :) POLECAM GUTEXA NIE WIEM JAK U ZBYCHA. a druga sprawa dlaczego zajkladasz nowy topick robisz okropny smietnik jest cały temat o hynixach!!! Edytowane 20 Stycznia 2005 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Sorka, przeoczyłem ten topic o hynixach. Teraz go studiuje, jestem na 8 stronie i dopiero dowiedziałem sie od kogo kupic i jakie oznaczenia pamięci najlepiej sie kręcą :-| . Dzieki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zbycha też są spoko, mam je :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zbycha też są spoko, mam je :) 1226374[/snapback] ale Zbycho wczesniej mial D8J a teraz widze B8J Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...