Xalpha Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 ale pewnie mozna dostać za to bana do sieci Dc++ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 OVERNET chyba najlepszy. A tak poza to Flashget. I love it ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Sorry że nowy post ale z innej beczki... Jakie porty są do dobre do overneta i emula ? Bo cieńko mi to coś idzie te ściąganie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Sorry że nowy post ale z innej beczki... Jakie porty są do dobre do overneta i emula ? Bo cieńko mi to coś idzie te ściąganie... 1546809[/snapback] najlepiej to otwarte ;) Ja mam port 11111 i na eDonkey`u wszystko sciagam z b.dobrą prędkoscią. Zresztą to zalezy ile osób udostępnia itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 najlepiej to otwarte ;) Ja mam port 11111 i na eDonkey`u wszystko sciagam z b.dobrą prędkoscią. Zresztą to zalezy ile osób udostępnia itp. 1546897[/snapback] Ale port TCP czy UDP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) I udp i tdp :) Jak znajde to dam ci screena. EDIT: Obiecany screen: Edytowane 14 Lipca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Ale mnie chodzi jakie masz w emulu albo overnecie porty. Zakładka network Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 OK już Ci wierze :) Ale coś dziwne te porty masz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 OK już Ci wierze :) Ale coś dziwne te porty masz ;] 1547086[/snapback] To znaczy jakie ?? Obrazkowe ?? ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Nie o to chodzi... Zazwyczaj sie spotykam z portami typu 4662 albo 4772 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 a myslisz ze mi sie chce zapamiętywać tyle cyfr ?? Poprostu 5 jedynek (jak na taxowke numer) i tyle :P A wszystko i tak smiga wporzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 A masz neostrade czy jakiś inny net ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 neo 128 :) RoX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 neo 128 :) RoX :D 1547184[/snapback] cool... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 ostatni po namowach kumpla wgrałem BearShare i jestem mile zaskoczony programik super. Przeważnie w nocy leci mi transfer 100kB (w emulaku 15max). Jego jedynym minusem jest mała liczba lików. W tym emule przewyższa wszystkich klientów p2p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 ostatni po namowach kumpla wgrałem BearShare i jestem mile zaskoczony programik super. Przeważnie w nocy leci mi transfer 100kB (w emulaku 15max). Jego jedynym minusem jest mała liczba lików. W tym emule przewyższa wszystkich klientów p2p. 1551952[/snapback] Jakiego masz neta ? Neo 128 ? To sie zgadza emulek ma najwięcej źrodełek. Skąd można ściągnąć ten programik ? Chyba że... byś mi przesłał na e-mail : darks@op.pl bede wdzięczny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom0000 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Koniec sieci P2P czy jednak nie ??? Podejrzewam ze p2p to przyszlosc wszystkich gier sieciowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Podejrzewam ze p2p to przyszlosc wszystkich gier sieciowych. 1554699[/snapback] Hmm... co ma piernik do wiatraka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 To że serwery gier multi nie wyrabija. I zamiast łączenie user -> serwer -> user i tak przez pare tysiecy ludzi bardziej wydajniej bedzie user -> user Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...