Babiczka Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Mam hl2 podczas grania po 5 min wywala mnie na pulpit z hl2.exe error i blad tam jakis 305253253 nie moze byc read :( nawet jak zmieniam detale to tez tak sie zdieje :( moje pamieci leca na 2 3 3 11 dalem na 2.5 3 3 11 i tez tak sie dzieje mimo ze memtest nic nie wykrywa :( wtf ? tylko w tej grze sie tak robi w innych nie :( PLZ hlep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Wiesz co, miałem podobnie jak Ty. Ale doszedłem do wniosku, że tylko w określonej rozdzielczości tak mi się robi (było to chyba 800x600) tak więc kiedy ustawiłem na inną to Half-life 2 chodził już bez zwiech. Także popróbuj z opcjami w grafice. Życzę powodzenia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 daj wiecej woltów na ram i na procka.Sprwawdź jeszcze czy niemasz wirusa bo o ile sie nie myle to saser wywalał takie komunikaty. sprawdź na error.xp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...