stasziek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 witam mam pytanko moze spotkaliscie sie z czyms takim jak ja teraz. kupilem plyte ABIT NF7 SL. jak wiadomo na niej jest dobra /czyt. ten sam poziom a moze i lepszy/ karta dzwiekowa SOUNDSTORM. przy podlaczeniu do niej glosnikow 5+1 w testach wszystko jest ok, wykrywa kazda satelitke + subwoofer, jednak przy uruchamianiu mp3 lub filmow nie dzialaja 2 glosniki? Dlaczego?Probowalem juz chyba wszystkich kombinacji podpiecia na subwooferze jak i na plycie i nic :/ dlaczego nie dziala ?? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Użycie opcji szukaj już zapewne by Ci pomogło. Skoro juz ustawiłeś w opcjach dzwięku 5.1 to musisz jeszcze zrobić to w winampie. W zakładce output , w opcjach DirectSound jako wyjście ustaw nForce. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 no to juz na poczatku zrobilem i dalej nic :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Jakich sterów używasz? Zmień na 3.13 z tymi nowymi są jakieś jazdy dzwiękiem na tylnych głośnikach. Poeksperymentuj z różnymi wersjami, może trafisz na takie co płyta polubi:) Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 W winampie oprocz wyboru urzadzenia wyjscia Nforce nalezy zaznaczyc "allow hardware acceleration" Polecam stery 6.14 remix - u mnie zero problemow i niezla wydajnosc :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...