Galvatron Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) a masz rcona ?? bo ja dąże do tego abyśmy mogli zalożyć haslo i sobie ciorać w zamian za opieke nad nim . Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Pomysl jest super tylko musimy pomyslec nad realizacja jego!!!! Pozdrawiam:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Poszedl co ma być to będzie jak dostane odpowiedż to dam znac. Nie odpisali napisalem do inej formy z serweremna wypadek jakby niewypallo i tym razem realizujemy z nexterem plan awaryjny ja nie mam zamiaru się poddać. :angry: Edytowane 2 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Tak zawsze jest jak cos chce sie zrobic!!!Ale trzeba walczyc tak jak Galvatron!!Napewno sie uda!!!Widze ze nikt z forum nie gra w ET:( Edytowane 2 Marca 2005 przez Hunter166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...