Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Zartowalem :lol: :lol: :lol: mam dzisiaj dobry humor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 To wcale nie było śmieszne :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Moze i zartowales, ale to nie takie glupie, wiec odpowiem : IMHO (w zaleznosci od configu) pisze o swoim :P 75% - SATYSFAKCJA 25% - WYDAJNOSC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Noooo za overclocking mozna np uznac zmiane czasu z zimowego na letni... a moze odwrotnie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Z innej beczki: -Jak hutnicy nazywają swoje WC w pracy? -Odlewnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Z innej beczki: -Jak hutnicy nazywają swoje WC w pracy? -Odlewnia :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 jak zamiast policji było MO to to była Miejska Odlewnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 A to znacie? Question: What is the difference between a woman and a computer? Answer: A computer doesn't laugh at a 3.5 inch floppy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 A wiecie co jest dobre? (to jest fakt). U mnie niedaleko jest komenda policji a obok gromadza sie zlodziejaszki a oni ich nigdy nie moga zlapac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Qrwwwww. Moja syfiasta MoBo. Gdyby nie ona to ja bym wam pokazał co to overclocking :lol: :) :D :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...