Gość Michał_misiek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Witam. Mam pytanie?? Gdy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m komputer, pojawia mi się logo płyty głównej, i tutaj właśnie chciałem zapytać jak to wyłączyć?? Jeżeli ktoś wie to prosze o dokładny opis. Z góry dzięki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Hmm. gdzies w biosie może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) wiem że gdzieś w biosie, ale niewiem gdzie dokładnie Pozdrawiam Edytowane 22 Stycznia 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 W mojej płycie trzeba w biosie wejść do Advanced BIOS Features >> Full Screen LOGO Show ustawiam na Disabled. U Ciebie jest pewnie tak samo tylko nazwy opcji są inne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Michał_misiek a skad do cholery ktos ma wiedziec jaka masz mobo ?? o.O zapewne bedzie to w opcjach bootowania jak juz napisali moi poprzednicy, poza tym dobrze by bylo gdybys wzial podrecznik od mobo i go przeczytal ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zapewne do wylaczenia loga sluzy ta opcja o której napisał blazej. Wystarczy tylko troche checi i sam znajdziesz gdzie to jest. A jak nie to instrukcja do reki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Advanced Bios: Anti-Virus Protection Y2K Monitor CPU Internal Cache External Cache CPU L2 Cache ECC Checking Processor NUmber Feature Quick Power On Self Test First Boot Davice Second Boot Device Third Boot Device Boot Other Deivce Swap Floppy Seek Boot Up NUmLock Status Gate A20 Option ATA 66/100 IDE Cable Msg Napisałem tutaj prawie wszystko co znajduje się po wejściu do Advanced Bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_del Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 w asusie a7v8x jest to opcja FULL SCREEN LOGO w sekcji Boot Menu. nie szukaj koniecznie w advanced bios menu, ale poszukaj cos ze "screen logo" - to powinno byc to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 czy tak trudno jest przeszukać bios i poszukać opcji która na chłopski rozum będzie kojarzyć sie z bootowaniem i logo? coraz lepsze tematy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 a ja bym tą płytę od razu sprzedał :wink: (mam niemiłe przeżycia związane z mercury - wybaczcie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...