Nessay Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Pewnie temat ten był, ale szukałem!! i nie znalazłem moje sdi jest za wolne żeby przewertowac to wszystko :( Jak był ten temat to wybaczcie. W sumie chyba zminie tego radeona na G4ti4200 tylko nie wiem jakiej firmy i jaki model :| Myśle nad tym nowym Gainwardem z pamięciami 3,3 ns i z nowym chłodzeniem. Co o tym sądzicie? Może są jakieś lepsze firmy w sumie obraz musi być żyleta i wydajność b.dobra. Z góry za odpowiedz dziękuje i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Chyba za bardzo Cie lubie aby nazdac za lenistwo :) Polecam to co mam w sigu. Nie mozna zarzucic nic jakosci, a wydajnosc jest git. Obraz na TV mam lepszy niz na monitorze - orzywiscie jezeli mowa o filmach lub grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Chyba za bardzo Cie lubie aby nazdac za lenistwo :) Polecam to co mam w sigu. Nie mozna zarzucic nic jakosci, a wydajnosc jest git. Obraz na TV mam lepszy niz na monitorze - orzywiscie jezeli mowa o filmach lub grach. Też Cie lubie :D i Naprawde szukałem ale nie znalazłem :(. Sherlock mowil, ze winfast ma lekko mydlany obraz. Ja z recenzji wyczytałem, że ma kiepski chlodzenie (nic nie daje) i duzo zajmuje. W sumie zależy mi na dobrej karcie. Nie mówie, że Winfast to zła karta-przeciwnie, myślę, że karta jest w czołówce. Pytam się, bo nie mam pojęcia jaką wybrać-mam mętlik w głowie. Gainward iby się psuje winfast niby źle zrobiony... Co sądzicie o tym nowym gainwardzie ktos ma? Chodzi mi o ten model z 3,3ns pamięciami. CZekam na dalsze propozycje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ja proponuję to co ja mam w podpisie, wysoka jakość obrazu, multum stuffu w BOX'ie no i niezła podkręcalność dzięki 3.6 ns pamięciom... Na dobrą sprawę o każdym GF'ie można powiedzieć, że ma wady, więc żadne nie jest idealnym rozwiązaniem. Nie polecam Gainwarda 3.3 ns, ponieważ te pamięci, choć szybkie nie będą się kręcić lepiej niż 3.6 czy nawet 4 ns, dobrze się będą krecić tylko pamięci BGA, ale jedyna firma, która je montuje na GF4Ti4200 nie sprzedaje na polskim rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 najlepszym wyborem bedzie msi 4200 128ddr-kupisz teraz w b.dobrej cenie-wszyscy sie pozbywają agpx4 , producenci juz nie produkują ,sklepy czekają na x8 wiec ceny są b.przyzwoite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Myśle nad tym nowym Gainwardem z pamięciami 3,3 ns i z nowym chłodzeniem. Co o tym sądzicie? Z góry za odpowiedz dziękuje i pozdrawiam. Sądze, że to dobry wybór 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Chyba za bardzo Cie lubie aby nazdac za lenistwo :) Polecam to co mam w sigu. Nie mozna zarzucic nic jakosci, a wydajnosc jest git. Obraz na TV mam lepszy niz na monitorze - orzywiscie jezeli mowa o filmach lub grach. Czy aby na pewno nie można nic zarzucić jakości obrazu, polecam link http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10979 Ja się osobiście zawiodłem na Leadteku. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 op ostatnich numerach gainwarda zastanawiam sie nad kupnem Abitahttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=127096&highlight=#127096 nawet niezle kreca sie te abity i maja pamieci BGA nawet ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Chyba za bardzo Cie lubie aby nazdac za lenistwo :) Polecam to co mam w sigu. Nie mozna zarzucic nic jakosci, a wydajnosc jest git. Obraz na TV mam lepszy niz na monitorze - orzywiscie jezeli mowa o filmach lub grach. Czy aby na pewno nie można nic zarzucić jakości obrazu, polecam link http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10979 Ja się osobiście zawiodłem na Leadteku. Pozdro Uzywaja jakis winfoxow ktory pewnie knoci cos w detonatorach. Na monitorze 15 calowym z 75 Hz odswierzaniem to nawet ATI BBA bedzie mialo obraz jak obrazy picasso :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Też polecam MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Chyba za bardzo Cie lubie aby nazdac za lenistwo :) Polecam to co mam w sigu. Nie mozna zarzucic nic jakosci, a wydajnosc jest git. Obraz na TV mam lepszy niz na monitorze - orzywiscie jezeli mowa o filmach lub grach. Czy aby na pewno nie można nic zarzucić jakości obrazu, polecam link http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10979 Ja się osobiście zawiodłem na Leadteku. Pozdro Kolega w tym watku juz sie poprawil, ze to byla wina jego monitora LCD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 jak bym teraz mial brac jakag grafe gf4 to bym bral Abita http://www.abit-poland.com/prod_gfx_main.php Siluro GF4 Ti4200 OTES bardzo dobrze sie kreci na 310/610 na standardowym chlodzeniu a mozna wiecej na forum jest watek o tych kartach z linkami do testow http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=11046 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 W sumie Abit jest chyba nie dostępny we Wrocławiu, a w sklepie internetowym nie chcem kupować. Bój toczy się po między MSI a Gainward. Więc co mam wybrać chodzi o wydajnosc i o obraz jak żyleta. Miałem Gainwarda i wydaje mi się, ze Gainward to będzie to :) Macie jakies testy kart 4200? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...