szogo Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Mam oakzje qpic Hercules radeon 8500 LE za 550 zeta ..pytanie czy warto? wiem ze karta wypas(karta nowa testowana sprawna) takze uwazam zeby ja brac ale jeszcze zapytam WAS. Z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 moze poczekaj tydzien na r 9500 moze beda w podobnej cenie a na pewno beda wydajniejsze ale z ta cena to przesadziłęm ,,,,moze nei beda durzo drorzsze tak ze 700zł warto by było dołozyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Szczerze watpie zeby kosztowala 700 zeta..pisali ze okolo 175 dolarow plus marze i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly to wyjdzie za 9500 pewnie z 800 powyzej..a dwa to mozna czekac i czekac a trzy te 550 to max moje i do proca jaki mam to chyba nie ma sensu ladowac wiekszej..mialem qpowac radka 9000pro gygabyte(cena 540) no ale chyba ten hercuels duzo lepszy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...