Techno_Boy Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Chce kupić ARCTIC COOLING FAN PRO TC i włożyc go do obudowy tylko robie to pierwszy raz i nie wiem jak to podłaczyc pod zasilacz czy płyte głowną. Płyta MSI 845PE MAX ?? Jak to zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damqq Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 do plyty glownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ARCTIC COOLING FAN PRO TC ma 40cm kabel zakonczony "wtyczka" 3pin. Na mobo gdzies bardzoej na dole masz takie wyjscie koloru bialego z trzeba bolczykami i tam podlaczysz wentyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgadza się jest podpisanye SYS_FAN1 i jest białe oto chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Tak wlasnie pod to musisz podlaczyc wentyl. Koniec tematu bo powiedza ze czat sobie urzadzamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 a jak bym chciał podłaczyc 2 wentyle żeby jeden wciągał a drugi wyciągał to też płyta i jakie wejśćie?? To moje ostatnie pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 nie wiem jak u ciebie ale na mojej mobo jest jeszcze 3pin co sie zwie PWR_FAN i pod to leci drugi wiatrak. tak koniec tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 no tak zgadza się tylko wychodzi na to że bende go musił przylutować bo nie wystaj a z niego bolczyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...