Raul Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Tak jak w temacie, co sadzicie o zorganizowaniu takiego meczu 4fun? Badz to na platformie CPMA lub vQ3? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Tylko jest jeden problem. Kto tu gra w Q3? I co to jest Org? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ja grałem kiedyś bardzo dużo na wszystkich Q, mógłbym sobie przypomnieć ;) Tylko nie wiem, czy Q3 znajdę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ja duzo w to gralem kiedys ;)) moja specjalnoscia byl rail ;)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Daawno w kłeja nie grałem, ale kiedyś się grało sporo ;-) Jak znajde u siebie klejka to chętnie zagram ;-) Ale i tak wole CS'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ja moge grac Q3 cpma. Mozecie liczyc na mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) moze zrobic trening jakis tweaka i zobaczymy kto dobrze gra..... ja gram czesto :> ustawmy sie wieczorem na jakims serwerze CPM - CA ?? Edytowane 23 Stycznia 2005 przez icemanhi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Co to CPM - CA? Co teraz tsza miec zeby grac w Q3, jakies mapki, mody, aktalizacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Właśnie, kto jest w temacie, niech poda co trzeba mieć, aby teraz zagrać :) I linki plz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Właśnie, kto jest w temacie, niech poda co trzeba mieć, aby teraz zagrać :) I linki plz :) 1231200[/snapback] Wydaje mi sie ze OSP starczy zebysmy sobie zagrali :> no i patch 1.32 poczytajcie i scaigcie z http://www.q3arena.gry.imro.pl/?id=17 to jak gra ktos wieczorem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ło ludzie, włąśnie zainstalowałem i próbowałem grać, znalazło mi kilka serwerów, ale ŻADNEGO normalnego, same mody, wszystkie bronie dostępne, wybieram rl'a i strzelam z raila, bez sensu, i jeszcze wszyscy na hakach latają, popier....olone to jak byk ! Są normalne serwy jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Pisze sie na to. Dawniej gralem w q3 nalogowo teraz mialem bardzooo dluga przerwe i koniec kariery :D Ale taki meczyk 4fun zagram bardzo chetnie. Q3 mam caly czas na dysku preferuje vq3+osp wiec jak tylko macie jakis termin to piszcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ło ludzie, włąśnie zainstalowałem i próbowałem grać, znalazło mi kilka serwerów, ale ŻADNEGO normalnego, same mody, wszystkie bronie dostępne, wybieram rl'a i strzelam z raila, bez sensu, i jeszcze wszyscy na hakach latają, popier....olone to jak byk ! Są normalne serwy jeszcze ? 1231279[/snapback] sciag ALL SEEING EYE i masz ponad 2000 serwerow do wyboru ( oczywyscie po 1.32 ) kazdy znajdzie cos dla siebei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Tak, szukałem już eyem, ale gdzie wchodzę to inny mod, mody to ja mam w tyłku, chcę normalnie grać, a nie zabili mnie i czekam zamrożony lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Tak, szukałem już eyem, ale gdzie wchodzę to inny mod, mody to ja mam w tyłku, chcę normalnie grać, a nie zabili mnie i czekam zamrożony lol. 1231431[/snapback] hehe to nie graj na freeze modzie :> odpal eye i wejdz w OSP i tam masz TDM FFA 1v1 i sobei wybierz fizyke (CPM albo vQ3) graj normalnie. to ze wchodzisz na jakies dziwne serwery to twoja wina :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Co to sie porobiło, kiedyś było wszystko łatwe i proste... a może pogramy w Q2 CTF bardzo dynamiczna rozgrywka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ja mam q3 i moge grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Co to sie porobiło, kiedyś było wszystko łatwe i proste... a może pogramy w Q2 CTF bardzo dynamiczna rozgrywka. :D 1231517[/snapback] nic sie nie porobilo poprostu on tragizuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) org to oficjalna polska strona q3 (q3arena.gry.imro.pl) tak sie sklada, ze jestem z "tamtad". obgadajcie sprawe, platforme, a jak pryjade ze szkoly (przyszly wekkend) to postaram sie cos zorganizowac :D pozdro... ps. servery i sprawy medialne zostawcie mi, bo siedze na scenie dosyc gleboko :D coprawda na platformie cpma ale vq3 tez mozna jechac :) a wiec do wekkendu, cya.. Edytowane 23 Stycznia 2005 przez Raul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Tylko jest jeden problem. Kto tu gra w Q3? I co to jest Org? :D 1230988[/snapback] grali grali :P niektórzy nadal graja (Mess) a org to niegdysc q3arena.gry.wp.pl a obecnie http://www.q3arena.gry.imro.pl/ kiedys tam nawet goscilem i byłem redaktorem oraz moderatorem .. no ale przylazlem na tweaka i sie org skonczyl ;] :) coprawda cos po mnie zostalo http://www.q3arena.gry.imro.pl/?id=29 ;] Edytowane 23 Stycznia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ja w Q3 gram od 4 lat :) Ale odpiero od 2 na powaznie :) właśnie zacząłem grać na 1,32 ale na 1,11 też mogę się zmierzyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 to panowie moze dzisiaj na jakims serwerku pocwiczymy np na jakims TOYA... i gramy cpma ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Co to sie porobiło, kiedyś było wszystko łatwe i proste... a może pogramy w Q2 CTF bardzo dynamiczna rozgrywka. :D 1231517[/snapback] Nadal wszystko jest latwe i proste ;] Uzyj glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) No pograłem na "normalnym" serwie ;) ALe dziwne jest, że przy pingu 100-120 mam opóźnienie w railu.... Wogóle dziwnie się gra :) Już nie pamiętam hah, teraz CS:Source się gra ;) Update: Właśnie wracam z serwa, i powiadam, że tak zje.....nej gry nie widziałęm już dawno ! Normalnych serwów w Polsce praktycznie nie ma (eye nie znajduje), może z 3-4 są, ale nie da się wejść, ponieważ pisze że gra ma protokół 66 i [gluteus maximus], nie pograsz. Inne serwy mają jakieś [ciach!]iane mody, nie wiem, chyba tylko dzieci na tym grają, gdyż jest to BEZNADZIEJNE ! Skoki jeszcze większe niż na ut2004, skaczesz hop hop hop hop pod sufit, bzdura, od razy wszystkie bronie dostępne itp, ale nie normalne tylko jakieś wzmocnione, BOŻE co oni z tej gry zrobili ! A najlepsze jest to, że na serwach z Punkbusterem nikt nie gra ! NIKT ! A wiecie, dlaczego ? Bo masa ludzi ma cheaty, tak tną z raili, że ledwo się pojawia, to nawet się nie rozgląda, tylko momentalnie leje z raila ! WYgląda to tak - obłoczek, że koleś się odradza ale ty już się kładziesz ! LOL. Dzięki za taką grę, zeszpecili legendę :( O JEZU, teraz znalazłem serwy z Punkiem i sam nie mogę grać bo g... nie chce sie zaktualizować NIEEEEEEEE Edytowane 23 Stycznia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Chetnie dolacze do druzyny tweak Q3 :> Preferuje CPMA ale vq3 nie pogardze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 No pograłem na "normalnym" serwie ;) ALe dziwne jest, że przy pingu 100-120 mam opóźnienie w railu.... Wogóle dziwnie się gra :) Już nie pamiętam hah, teraz CS:Source się gra ;) Update: Właśnie wracam z serwa, i powiadam, że tak zje.....nej gry nie widziałęm już dawno ! Normalnych serwów w Polsce praktycznie nie ma (eye nie znajduje), może z 3-4 są, ale nie da się wejść, ponieważ pisze że gra ma protokół 66 i [gluteus maximus], nie pograsz. Inne serwy mają jakieś [ciach!]iane mody, nie wiem, chyba tylko dzieci na tym grają, gdyż jest to BEZNADZIEJNE ! Skoki jeszcze większe niż na ut2004, skaczesz hop hop hop hop pod sufit, bzdura, od razy wszystkie bronie dostępne itp, ale nie normalne tylko jakieś wzmocnione, BOŻE co oni z tej gry zrobili ! A najlepsze jest to, że na serwach z Punkbusterem nikt nie gra ! NIKT ! A wiecie, dlaczego ? Bo masa ludzi ma cheaty, tak tną z raili, że ledwo się pojawia, to nawet się nie rozgląda, tylko momentalnie leje z raila ! WYgląda to tak - obłoczek, że koleś się odradza ale ty już się kładziesz ! LOL. Dzięki za taką grę, zeszpecili legendę :( O JEZU, teraz znalazłem serwy z Punkiem i sam nie mogę grać bo g... nie chce sie zaktualizować NIEEEEEEEE 1231997[/snapback] co ty taki nerwowy? jak ci pisze, ze ma protokol 66 to inny point release. obecnie gra sie PR 1.32b i PB (punkbuster). wejdz na www.q3arena.gry.imro.pl poczytaj i sie wszystkiego dowiesz, a zeby spokojne pograc, trzeba miec pingi w okolicy 50. A co do gry, to jest zarabista i przy żadnej jeszcze nie spędziłem tyle czasu. Sam pomagałem organizować turnieje w Tarnowie (TARNOW CUP :) ) Mowie Ci spróbuj jeszcze raz i nie porzałujesz. Co do spara to fajny pomysł , ale baty były by niesamowite i nie widze za bardzo sensu gry, bo znajac gre, dobrze wiem, że ciężko by było zrobić jakies fragi. GL and HF :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ja bym z checia dolaczyl gdybyscie grali we FreezeTAG lub CTF, a tak, no coz, podziekuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 KZI boze koles ale ty jestes tragiczny rusz glowa protokol 66 to a nim juz prawie nie ma wcale serwerow teraz jest 1.32 i protokol 68 :> i tam jest w ciul serwerow a ze ty jestes jakis lewy i nie mozesz znalesc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 KZI boze koles ale ty jestes tragiczny rusz glowa protokol 66 to a nim juz prawie nie ma wcale serwerow teraz jest 1.32 i protokol 68 :> i tam jest w ciul serwerow a ze ty jestes jakis lewy i nie mozesz znalesc.... 1232248[/snapback] Zarówno Ty jak i KZI jesteście oboje dziwni (zreszta jak większość). Jeden napierdziela na gościa bo tępak i nie zainstalował wszystkiego co trzeba, a drugi odrazu skreśla giera bo też się dokładnie z nią nie zapoznał. Czy nie da sie troche spokojniej? Zawsze się ktoś musi napierdzielać? Ja osobiście już 3 raz będe podchodził do Ghotic'a bo zakązdym razem wysiadam przy sterowaniu , bo mi nie pasuje. No coż ale jak wszyscy chwalą to faktycznie musi być dobry. Tak samo z q3. Pograj troche, a zobaczysz, jaka frajda płynie z grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ja tam bym z checia pogral w cs1.6 kiedys nawet byly takie plany ale ja mialem zwalone pingi a pozatym jakies inne forum nie stawilo sie na rozgrywke :-( jak przeinstaluje winde to moze sprubuje zagrac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...