Skocz do zawartości
Raul

Q3 - Tweak.pl Vs Org ?

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie, kto jest w temacie, niech poda co trzeba mieć, aby teraz zagrać :) I linki plz :)

1231200[/snapback]

Wydaje mi sie ze OSP starczy zebysmy sobie zagrali :> no i patch 1.32 poczytajcie i scaigcie z http://www.q3arena.gry.imro.pl/?id=17

to jak gra ktos wieczorem ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ło ludzie, włąśnie zainstalowałem i próbowałem grać, znalazło mi kilka serwerów, ale ŻADNEGO normalnego, same mody, wszystkie bronie dostępne, wybieram rl'a i strzelam z raila, bez sensu, i jeszcze wszyscy na hakach latają, popier....olone to jak byk ! Są normalne serwy jeszcze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisze sie na to.

Dawniej gralem w q3 nalogowo teraz mialem bardzooo dluga przerwe i koniec kariery :D

Ale taki meczyk 4fun zagram bardzo chetnie.

Q3 mam caly czas na dysku preferuje vq3+osp wiec jak tylko macie jakis termin to piszcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ło ludzie, włąśnie zainstalowałem i próbowałem grać, znalazło mi kilka serwerów, ale ŻADNEGO normalnego, same mody, wszystkie bronie dostępne, wybieram rl'a i strzelam z raila, bez sensu, i jeszcze wszyscy na hakach latają, popier....olone to jak byk ! Są normalne serwy jeszcze ?

1231279[/snapback]

sciag ALL SEEING EYE

i masz ponad 2000 serwerow do wyboru ( oczywyscie po 1.32 ) kazdy znajdzie cos dla siebei

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, szukałem już eyem, ale gdzie wchodzę to inny mod, mody to ja mam w tyłku, chcę normalnie grać, a nie zabili mnie i czekam zamrożony lol.

1231431[/snapback]

hehe to nie graj na freeze modzie :>

odpal eye i wejdz w OSP i tam masz TDM FFA 1v1 i sobei wybierz fizyke (CPM albo vQ3) graj normalnie.

to ze wchodzisz na jakies dziwne serwery to twoja wina :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

org to oficjalna polska strona q3 (q3arena.gry.imro.pl) tak sie sklada, ze jestem z "tamtad". obgadajcie sprawe, platforme, a jak pryjade ze szkoly (przyszly wekkend) to postaram sie cos zorganizowac :D pozdro... ps. servery i sprawy medialne zostawcie mi, bo siedze na scenie dosyc gleboko :D coprawda na platformie cpma ale vq3 tez mozna jechac :) a wiec do wekkendu, cya..

Edytowane przez Raul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jest jeden problem. Kto tu gra w Q3? I co to jest Org? :D

1230988[/snapback]

grali grali :P

niektórzy nadal graja (Mess)

a org to niegdysc q3arena.gry.wp.pl a obecnie http://www.q3arena.gry.imro.pl/

kiedys tam nawet goscilem i byłem redaktorem oraz moderatorem .. no ale przylazlem na tweaka i sie org skonczyl ;] :)

coprawda cos po mnie zostalo http://www.q3arena.gry.imro.pl/?id=29 ;]

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pograłem na "normalnym" serwie ;) ALe dziwne jest, że przy pingu 100-120 mam opóźnienie w railu.... Wogóle dziwnie się gra :) Już nie pamiętam hah, teraz CS:Source się gra ;)

Update: Właśnie wracam z serwa, i powiadam, że tak zje.....nej gry nie widziałęm już dawno ! Normalnych serwów w Polsce praktycznie nie ma (eye nie znajduje), może z 3-4 są, ale nie da się wejść, ponieważ pisze że gra ma protokół 66 i [gluteus maximus], nie pograsz. Inne serwy mają jakieś [ciach!]iane mody, nie wiem, chyba tylko dzieci na tym grają, gdyż jest to BEZNADZIEJNE ! Skoki jeszcze większe niż na ut2004, skaczesz hop hop hop hop pod sufit, bzdura, od razy wszystkie bronie dostępne itp, ale nie normalne tylko jakieś wzmocnione, BOŻE co oni z tej gry zrobili !

A najlepsze jest to, że na serwach z Punkbusterem nikt nie gra ! NIKT ! A wiecie, dlaczego ? Bo masa ludzi ma cheaty, tak tną z raili, że ledwo się pojawia, to nawet się nie rozgląda, tylko momentalnie leje z raila ! WYgląda to tak - obłoczek, że koleś się odradza ale ty już się kładziesz ! LOL. Dzięki za taką grę, zeszpecili legendę :(

O JEZU, teraz znalazłem serwy z Punkiem i sam nie mogę grać bo g... nie chce sie zaktualizować NIEEEEEEEE

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pograłem na "normalnym" serwie ;) ALe dziwne jest, że przy pingu 100-120 mam opóźnienie w railu.... Wogóle dziwnie się gra :) Już nie pamiętam hah, teraz CS:Source się gra ;)

Update: Właśnie wracam z serwa, i powiadam, że tak zje.....nej gry nie widziałęm już dawno ! Normalnych serwów w Polsce praktycznie nie ma (eye nie znajduje), może z 3-4 są, ale nie da się wejść, ponieważ pisze że gra ma protokół 66 i [gluteus maximus], nie pograsz. Inne serwy mają jakieś [ciach!]iane mody, nie wiem, chyba tylko dzieci na tym grają, gdyż jest to BEZNADZIEJNE ! Skoki jeszcze większe niż na ut2004, skaczesz hop hop hop hop pod sufit, bzdura, od razy wszystkie bronie dostępne itp, ale nie normalne tylko jakieś wzmocnione, BOŻE co oni z tej gry zrobili !

A najlepsze jest to, że na serwach z Punkbusterem nikt nie gra ! NIKT ! A wiecie, dlaczego ? Bo masa ludzi ma cheaty, tak tną z raili, że ledwo się pojawia, to nawet się nie rozgląda, tylko momentalnie leje z raila ! WYgląda to tak - obłoczek, że koleś się odradza ale ty już się kładziesz ! LOL. Dzięki za taką grę, zeszpecili legendę :(

O JEZU, teraz znalazłem serwy z Punkiem i sam nie mogę grać bo g... nie chce sie zaktualizować NIEEEEEEEE

1231997[/snapback]

co ty taki nerwowy? jak ci pisze, ze ma protokol 66 to inny point release. obecnie gra sie PR 1.32b i PB (punkbuster). wejdz na www.q3arena.gry.imro.pl poczytaj i sie wszystkiego dowiesz, a zeby spokojne pograc, trzeba miec pingi w okolicy 50.

A co do gry, to jest zarabista i przy żadnej jeszcze nie spędziłem tyle czasu. Sam pomagałem organizować turnieje w Tarnowie (TARNOW CUP :) ) Mowie Ci spróbuj jeszcze raz i nie porzałujesz.

Co do spara to fajny pomysł , ale baty były by niesamowite i nie widze za bardzo sensu gry, bo znajac gre, dobrze wiem, że ciężko by było zrobić jakies fragi.

GL and HF :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KZI

boze koles ale ty jestes tragiczny rusz glowa protokol 66 to a nim juz prawie nie ma wcale serwerow teraz jest 1.32 i protokol 68 :> i tam jest w ciul serwerow a ze ty jestes jakis lewy i nie mozesz znalesc....

1232248[/snapback]

Zarówno Ty jak i KZI jesteście oboje dziwni (zreszta jak większość). Jeden napierdziela na gościa bo tępak i nie zainstalował wszystkiego co trzeba, a drugi odrazu skreśla giera bo też się dokładnie z nią nie zapoznał. Czy nie da sie troche spokojniej? Zawsze się ktoś musi napierdzielać?

Ja osobiście już 3 raz będe podchodził do Ghotic'a bo zakązdym razem wysiadam przy sterowaniu , bo mi nie pasuje. No coż ale jak wszyscy chwalą to faktycznie musi być dobry. Tak samo z q3. Pograj troche, a zobaczysz, jaka frajda płynie z grania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi