Junkers Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Witam! Mam zamiar zakupić sobie tą obudwe : Tracer TRO-808 Nagano 350W 2xFAN (czarna), ale nie jestem pewien czy pociągnie mi Bartona 2500+, MSI nForce 2, 640MB. RAM. (3 kostki), 1x HDD i 1x DVD-ROM wraz z Radeonem 9500Pro 128MB. Obecnie mam starą obudówke z Megashitem 300W. (a w nim stary sprzęt, tzn. Sempron 2200+ i K7S8X z Radkiem jakiego sobie wczoraj zakupiłem), i nie daje rady z moim Radkiem, mimo odłączenia napędu DVD :( Jak gram w jakomś grę, po paru minutach wyłancza mi monitor i zwiecha :/ Czasem są arty na pół ekranu (!) i dopiero jak wyłacze kompa, wyłacze listwe i włącze ją na nowo nie ma artów na pulpicie. Więc ponawiam pytanie: Czy ten Tracer 350W. poradzi sobie z nowym sprzętem i Radkiem 9500Pro? Nie chciał bym zawodu na pierwszy dzień nowego sprzętu :( I co to oznacza że zasilacz Tracera 350W. jest : "Standard zasilacza : ATX 2.03" ? Proszę moderatrów o niekasowanie tego wątku :blink:, z góry dziękuje moderatorom jak i osobom odpisującym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 modecom huntkey fortron ... tracer ciut lepszy od megabajta i codegena.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Ja uwazam ze rade to da ale strasznie bedzie sie pocil :| bo tych 350W napewno nieda :wink: radzil bym zasilacz sprzedac dolozyc pare groszy i zaopatrzyc sie w np. szefa albo q-tec. Niema sensu meczyc kompa niestabilnym zasilaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junkers Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Tylko nigdzie w Poznaniu nie znajde dobrego zasilacza z obudową, a tylko 150zł. mi zostało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 To kup sam zasilacz i weź starą budę. Ewentualnie jak starą sprzedajesz to czasowo kompa na pająka poskładaj. Szkoda by było stracić fajny sprzęt oszczędzając na zasilaczu. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Jezeli nie stac cie na pomylki to wg mnie lepiej odrazu zainwestowac w lepszy sprzet :wink: Ja osobiscie polecil bym ci modecoma gtf 350 bo sam jestem jego posiadaczem i nie moge mu nic zarzucic, no moze oprocz tego ze jest ciut za glosny :unsure: Na twoim miejscu spytal bym sie sprzedawcy czy nie podmieni ci zasilki z tej budy na tego modecom(tylko nie made by feel) za doplata. Ja za swojego dalem 120 zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 A moze kupisz obudowe Modecom'a?? Z tego co weim kosztuje podobnie jak Tracer a ma lepszy zasilacz. Rozwaz taka opcje a jak nie to buda i zasilka z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...