Gość sajmon1983 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 witam. mam problem - niewiem jak połączyć 3 pliki avi matrixa, wszystkie 3 pliki avi sa takie same tzn, rozdzielczośc, ilośc klatek/s itd, są to 3 pliki po 700 mb w formacie xvid - najnowszym 1.02 chyba. jakim programem mam je połączyć w 1 całość. prubowałem virtualdubem ale wogóle niewiem o co w nim chodzi wszystko jest po angielsku i skomplikowane, a w avi dżojner rozmiar pliku avi wynosi maksymalnie 2 gb więc też odpada. znacie jakiś dobry program do łaczenie plików, tylko żeby niebył skomplikowany, chodzi mi tylko o połączenie 3 identycznych plików avi i nic więcej. a może mi powiecie jak mam połączyć za pomocą virtualduba, ale najlepiej krok po kroku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 virtualdub :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Mój kumpel połączył kiedyś jakieś filmy w DivX Windows Movie Makerem. Ja nie wiem jak to sie robi, ale on twierdzi, że wystarczy poszukać w pomocy bo tam jest wszystko ładnie piknie opisane... Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Krok po kroku VirtualDubMod'em 1.5.10.1 Ps. Mam nadzieje ze masz odpowiednie kodeki w systemie. Ps2. www.google.pl Edytowane 27 Stycznia 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moses2 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ale jak połączyć pliczki kiedy pojawia się dynamiczny bitrate dźwięku lub ac3 i od razu marudzi VD o tym, że mu się to nie podoba - a próba łączenia konczy się tym, że w pliku wynikowym (przy dorect stream audio i video) dźwięk się rozmija ?? :( Pomocyy - z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ulead VideoStudio-proste jak drut ( trial na stronie->>http://www.ulead.com/vs/trial.htm ale czasu duzuuuuuuuo zajmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 VIDEO MACH!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...