Wawok Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Witam, jestem tutaj nowy i nieukrywam ze zielony troche. Probel tego typu, ze z mojego koputera zaczol sie wydobywac cichy dzwiek, przypominajacy gwizek, i byl on coraz silniejszy. Myslalem ze moze to piszczenie wiatrakow, zasilacza albo HDD ale nic, dajel piszczalo. Nastepnie pomyslalem ze moze jest niedocisniety procek to chlodnicy, wiec wysmarowalem go pasta i troche ucichlo, ale po chwili zas zaczelo. Piszcenie takie najbardziej slychac w czasie wykonywania operacji, np otwieranie czy kopiowanie. Sprawdzilem tez glosniki systemowe ale nic. Podobno kondensator na plycie glownej siadl. czy to mozliwe? prosze o rade. Chyba nie obejdzie sie bez wizyty w serwisie. Pozdrawiam :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Mój kumpel też tak ma... Sprawdziliśmy wszystko, wszystko gra ale piszczeć piszczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawok Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ok, ale działa mu dobrze? mimo wszystko wolalbym nie ryzykowac. A moze to wina za slabego napiecia, albo zasilacza? bo mam 350W, podpiete do tego 2 COMBO, proc 1.2 AMD, 512 ram i baracuda 7200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zasiłka wystarcza napewno. Jak piszczy to zdejmij bok i spróbuj zlokalizować z kąd dochodzi dokładnie ten dźwięk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawok Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 :-P NOSZ KURDE.... zdejmij bok :-P a co ja robie, ja juz procek rozebralem :D pozaytm nie da sie konkretnie zlokalizowac skad piszczy :D no chyba ze chodzi ci o bok zasiłki :D a wogole to wymienilem ja na inna, i to samo wiec ona nie ma nic do rzeczy. probowalem odlaczac wszystko po kolei, ale nic. poprosty to ina albo plyty albo...sma nie iem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...