Sinuhe Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam! Mam problem z moim monitorem HIGHSCREEN MS 1797 DX. W pewnej chwili zaczyna nagle sie sciemniac obraz, kolory ciemnieja i praktycznie nic nie widac. Mam karte RADEON 9000. W ustawieniach monitora janosc i kontrast mam ustawione na 100. Natomist we własciowściach monitora jest ustwione gamma na 1 jaskrawosc na 0 i kontrast na 100. Bardzo porsze o pomoc jka ktos juz mila podobny problem lub o podpowiedzi w rozwiazaniu tgo problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy__ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 mam ten sam monitor i ostatnio mi zaczal sypac prezenty (np. czarny ekran na pol ekranu, po naprawie troche podzialal, teraz sie czasem caly zolty robi :/) moze to byc jakas wada monitora ktorej softem nie naprawisz. ja go zanioslem do jakiegos znajomego rodzicow ktory naprawia sprzet rtv i na razie jakos dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flori Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Powiedzcie mi coś. Mam 21 calowy monitor Fujitsu/Siemens na stałe, tnie się wszystko jak diabli, a jak podłączyłem ostatnio 14 calowy to było wszystko ok. Dużo szybciej się otwierały okienka, i nawet GP 4 się tak bardzo nie cieło. O co w tym chodzi? Jak za wielki monitor to grafika gorzej działa? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Rozumiem, że zarówno na tym 21 jak 14 cali miałeś tę samą rozdzielczość. Bo jeśli tak to faktycznie ciekawy przypadek. Może sprawdź jeszcze na jakimś i wyłącz v sync. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...