j.h.hudy Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 :blink: sprzęt jak w podpisie , włączyłem dziś pc, posiedzialem chwile w necie , wyszedłem z domu (pc został włączony), wracam po 2 godzinach , patrze a ja mam 31c a wpokoju 20 , no myśle że ok. no cuż , włączam winampa , gg , www itp , czekam godzine a temperatura 32c i tak cały czas ....... wyłączam pc , włączam po 45 minutach , a temperatura proca po 5 min winampa wynosi 40c :blink: potem wzrosło do 41 i tak sie trzyma :blink: nierozumiem tych temperatur .... tak myśle czego to wina .. , moze cooler źle zamontowany ??? , albo pasta titana srebrna (dałem troche na rdzeń i na radiator i dobrze rozsmarowałem .... doradcie coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 wszystko jest w porzadku, kazdy nf7 tak ma. po prostu odczyty z plyty mozna sobie W DUPE WSADZIC!! a potem sie ludzuie chwala ze maja na cpc albo jakims malym pentagramie 35 w stresie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 hmm , ztego co wiem to jak jest czujka w procu to wtedy można temu wierzyć :) ale ja itak wyznaje metode : temperatury są dobre jeśli pc jest stabilny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 j.h.hudy czym mierzysz temp? z biosu czy jakis speed fan czy soft od mobo? zmieniales bios na nowszy? co do stabilnej temperatury... przy duzym v-core moj tez jest full stabilny na 57C... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 z programu abit EQ , biosik najnowszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 moze wprowadze maly off topic ale czy nie masz przypadkiem roznicy w pomiarach pomiedzy tym EQ a speedfanem? bo u mnie na tej [ciach!]ej plycie przy zainstalowanym asus probe i speedfanie widzialem roznice 3*C przy niskiej i 7*C w stresie. tzn ap podawal w idle 44 a speedfan 41-40. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 bios/mbm/speedfan/abit eq , pokazują to samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...