timmon24 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Tak jak w temacie interesowało by mnie najbardziej co mam zrobic abym mógł wymieniać dane z innymi uzytkownikami MIRC ale niemam pojecia . Oczywiście szukałm na forum znalazłem to : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=25362 sory ale jak dla mnie to jest malo konkretnie wytlumaczone tymabardziej ze jestem poczatkujacym użytkownikiem :? :cry: :-| Na sieci również pisze duzo o IRC ale prawie nic o ściąganiu i wymianie danych niewiem gdzie sie zwrócić i postanowiłem napisac swoją prosbe i zapytanie jeszcze raz na tym forum z góry thanx za wszelką pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) wlazisz na irca, laczysz sie z jakas siecia np irc.quakenet.org , wbijasz sie na kanal klikasz na jakiegos usera prawym i DCC/SEND koniec. Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Skorpion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Poszukaj tutaj B) Zwie sie to XDCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 sciagnij sobie najnowsza wersje mIRC'a. pozniej w ustawieniach zaznacz AutoGet on - a pozniej jak koledzy wyzej mowili : ) aha i zeby wysylac musisz miec chyba publiczny IP (u mnie jak bylem w sieci lokalnej nie moglem wysylac - po zmianie na neo wszystko gra). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 sciagnij sobie najnowsza wersje mIRC'a. pozniej w ustawieniach zaznacz AutoGet on - a pozniej jak koledzy wyzej mowili : ) 1237919[/snapback] A potem modl sie zeby ci sie wirus lub trojan nie sciagnal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...