Low-Power Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam Takie pytanie do userow sledzacych premiery kart ze stajni oraz zakochanych w ATI :razz: . Czy po premierze R9800 SE\PRO\XT (od daty premiery do dzis) pojawialy sie kastraty typu np. R9800PRO 256Bit ale np z zanizonym taktowaniem pamieci i rdzenia(glownie chodzi mi o PRO)?? Slyszalem o R9800PRO 128 bit (w dodatku tajwanski niemarkowy szit :angry: ), ale tylko na benchmarku. Czy np szafir wypuszaczal tez tego typu kastraty (zanizone zegary badz 128 bit szyna). Czy moze w wersji pro oczekuje sie full radka ze wszystkim co ATI przewidzialo?? Rozwiejcie moje watpliwosci plz... Zakladajac ze takie istnieja (moze tylko w mojej wyobrazni :lol: ) to czy wyszly jakie kastraty z markowymi logami na pudelkach?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Poszukaj na forum jest spory temat o tych radziach :rolleyes: A co do pytania to jasne ze np.Sapphire wypuszczal kastraty ze 128bit :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Wyszło sporo katratów r9800, wystarczy przejżeć Allegro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Low-Power Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Wyszło sporo katratów r9800, wystarczy przejżeć Allegro :wink: 1238987[/snapback] No tak, tylko ze ten ktory jest mi "obiecany" to 256 bit z szafira(za niska cene).Czy wyszly takie kastraty typu R9800 PRO 256 bit ale konkretnie o obnizonych zegarach np do 325\580 :? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 nie takie nie wyszły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 wyszły szafiry 128 bit i xv 128 bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...