kielek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Mam wielka prosbe!! Mam Athlona 1200 na plycie K7s5a do pewnnego momentu bylo wszystko ok az komp sie zaczal wieszac No i przestawilem go w biosie na 900 i tak teraz zostalo jak chce go przestawic na 1200 to komp nawet nie da rady wejsc do biosu. Nie mam pojecia czemu sie wiesza Ludzie ratujcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Hmm, a sprawdzałeś temperatury i napięcia? Wyczyściłeś kompa z kurzu? Na razie tyle, podaj więcej szczegółów. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Hej dzięki za odpowiedz. Temperatura ma ok 35 - 41maxi Co do napiecia to 1,760V i nie mam pojechać czy to jest dobro napiecie W fachowej ksiazce mam napisane 1,700. I jeszcze jeden ustawienia w basie na szybkos procesor i DRAM mam teraz 100/100 CPU i pokazuje procesor 900 a powinno bc 133/133 jak tak to ustawić to klapa camp wogole nie chcieć odpalic i jest przeprawa zebu to wszystko odkrecic. Nie wam co mam robak Pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 A moze wina jest tutaj zasilacz bo na wyjsciu ma 235 W Hmm nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Właśnie dlatego miałeś sprawdzić napięcia. Sorki, troche wcześniej nie sprecyzowałem, weź miernik i sprawdź w molexie jakie są napięcia bo przy 235W to się nie dziwię, że zaczęło coś szwankować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Mi sie wydaje ze zasilacz.Poprostu jest chyba juz za stary.Tak bylo w moim przypadku z miesiaca na miesiac odczuwalem ze zasilacz slabnie.I nie moze nadazyc tak jak nadazal na poczatku PS.Oczywiscie codeshit:D Edytowane 27 Stycznia 2005 przez malcolm28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...