sir Afeen Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 eeee, przestancie sie licytowac kto lepiej wie co oznacza symbol. Chodzi o to, ze znak swastyki kojazy sie jednoznacznie, a grawerka vegosana troche kojazy sie ze swastyka. Dobra, dosc juz faszyzowania moda vegosana z mojej strony :P Rano bylem nieco zaspany wiec zapomnialem dopisac ze jest... efektywnie, ale jeszcze nie efektownie. popracuj torche nad front panelem zeby nie byl taki seryjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 [tzn babka z histy znala, ale tak ajk mowie, to jest znak nazistow]To ejst znak uzywany przez nazistow a nie znak nazistow. W oryginale, o ile dobrze pamietam, nie mial nic wspolnego z przemoca. Stanowil symbol pomyslnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 skonczcie juz ten ot :] kazdy komu pokazesz swastyke powie hitler i o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 po pierwsze nie każdy - bo są na świecie ludzie, którzy mają choć odrobinę ciekawości historii tego kto powie: Hitler - nazwę kompletnym ignorantem nie znającym historii PS. to nie jest offtopic, ponieważ to chyba oczywiste: traktuje o temacie moda czyli związanego z rozmową pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 jka tylko zobaczylem sfastyke wiedzialem ze benda komenty, hitler tylko zapozyczyl ten znaczek, ten oto znaczek jest np. znakiem boga slonca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 hmm to dlaczego tak zareagowali na ubranie ks Williama ? przeciez to moze byc tylko zbieg okolicznosci jelsi chdozi o kolor etc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) hmm to dlaczego tak zareagowali na ubranie ks Williama ? przeciez to moze byc tylko zbieg okolicznosci jelsi chdozi o kolor etc ? 1242196[/snapback] No i tu pojawia się ciekawy wątek: otóż jak zapewne niektórzy wiedzą z powodu tego incydentu z głupim zachowaniem księciunia oraz nawiązując do 60. rocznicy wyzwolenia Auschwitz część polityków Unii wystąpiła z projektem zakazu wykorzystywania symbolów nazistowskich, svastiki przede wszystkim. To, co Kolega sobie wygrawerował to mi z jednej strony przypomina odwróconą swastykę, a jeżeli przyjrzeć się krzyżowi wpisanemu w okrąg to można dopatrzeć się tzw. celty - czyli symbolu chyba wiadomo jakiego "nurtu"... Nie wnikając, czy ma taki symbol bo mu tak wyszło, czy może się wstydzi przyznać do poglądów ( nawiasem mówiąc których szerzenie jest konstytucyjnie zakazane), nie mogę się oprzeć myśli, że być może czeka go w przyszłości konfiskata obudowy B) ale czy do tego dojdzie - to chyba kwestia dyskusii o granicach wolności słowa, a tu chyba nie miejsce na to. Ogólnie spoko mod, mam nadzieję, że nie natchniony ideologicznie ;-) Edytowane 28 Stycznia 2005 przez NoSF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 2 nowe zdjecia frontu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Wlozylem dzis Projekt chlodzenia dysku w zasilaczu do obudowy.Temperatura nie wzrosla na dysku,wszystko chodzi cicho i nie ma drgań. Wyglada to tak. Dalszym posunięciem bedzie nałożenie rurek na molexy lub czegos podobnego zeby to ladnie wygladalo.W tasmach mam lekki ścisk,wypadalo by tez kupic okrągle kable do dysku i napedow. Nagrywarki DVD nie moge na czarno pomalowac bo nie chce stracic gwarancji.Czekam teraz tylko na przyplyw kasy i jedziemy dalej. ps: Podswietlenie chce zmienic na pomaranczone lub zielone tylko musze te katody niebieskie sprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 hmm to u gory na front panelu to lusterko ?! jesli tak to czy moge wiedziec po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 NoSF co do tej odwruconej sfasty to w tym kierunku sfasta szla pierworodnie potem ja odwrucili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 koniec gadania na temat Grawerki fabrycznie na kazdej zaślepce jest kawalek takiego lusterka. Mam zamiar wywalic tą gorną zaslepke tylko nie wiem co narazie tam wstawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 hmm lcd :) albo wentylatorek siakis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Teraz mysle gdzie takie cosik wykorzystac :P myslalem nad gornym oknem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 sama siatka? ee to jakos niezbyt no chyba, ze pzred wentylatorkiem :D pod warunkiem, ze ladnie wyszlifujesz i pomalujesz no i wyprostujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Paweł- Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Całkiem miły modzik - podoba mi się ten dysk w zasilaczu :) Tylko daj jakieś okrągłe kable i będzie git :] Co do grawerki to nie mam zdania (acz mogłaby być lepsza/ładniejsza - zależy od gustu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Modzik ogolnie srednio mi sie podoba.. Ale wentylatorki super pomalowane.. Bardzo mi sie podobaja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Zrobilem dzis podswietlenie klawiatury z 7 ledów.Potrzeba mi jeszcze 2 do pełni szczescia. http://members.lycos.co.uk/vegosan/klawiatura.jpg foto mizerne bo w zeczywistosci wyglada o niebo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Siatka pomalowana na kolor czerwony bo mysle ze jak zamontuje zielone podswielenie lub pomaranczowe to bedzie sie ładnie prezentować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 neofaszysta ;D , no to witojcie biały bracie witojcie , a tak na serio to poroszę małą czarną i ciasto murzynek P.S. w skali od 0 do 10 masz u mnie 6+ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ne dałajty zdjętąta :D Naprawtu jo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 po cholere stare tematy wyciagasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 naprawie jak bede mial czas.W sumie ostatnio troche jeszcze zmienilem wyglad obudowy. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 po cholere stare tematy wyciagasz 1444505[/snapback] Stare? Raptem w środku pierwsze strony, uważasz to za stare? :-| Po cholere? Bo jestem ciekawy efektów jego pracy :| Rany... Koleś, z choinki się urwałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Dalem zdjecia na nowe konto lyconsa. Zapraszam do ogladania i komentowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...