Skocz do zawartości
vegosan

Vegosan Mod

Rekomendowane odpowiedzi

eeee, przestancie sie licytowac kto lepiej wie co oznacza symbol.

Chodzi o to, ze znak swastyki kojazy sie jednoznacznie, a grawerka vegosana troche kojazy sie ze swastyka.

Dobra, dosc juz faszyzowania moda vegosana z mojej strony :P

Rano bylem nieco zaspany wiec zapomnialem dopisac ze jest... efektywnie, ale jeszcze nie efektownie. popracuj torche nad front panelem zeby nie byl taki seryjny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze nie każdy - bo są na świecie ludzie, którzy mają choć odrobinę ciekawości historii

tego kto powie: Hitler - nazwę kompletnym ignorantem nie znającym historii

PS. to nie jest offtopic, ponieważ to chyba oczywiste: traktuje o temacie moda czyli związanego z rozmową

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm to dlaczego tak zareagowali na ubranie ks Williama ?

przeciez to moze byc tylko zbieg okolicznosci jelsi chdozi o kolor etc ?

1242196[/snapback]

No i tu pojawia się ciekawy wątek: otóż jak zapewne niektórzy wiedzą z powodu tego incydentu z głupim zachowaniem księciunia oraz nawiązując do 60. rocznicy wyzwolenia Auschwitz część polityków Unii wystąpiła z projektem zakazu wykorzystywania symbolów nazistowskich, svastiki przede wszystkim.

To, co Kolega sobie wygrawerował to mi z jednej strony przypomina odwróconą swastykę, a jeżeli przyjrzeć się krzyżowi wpisanemu w okrąg to można dopatrzeć się tzw. celty - czyli symbolu chyba wiadomo jakiego "nurtu"...

Nie wnikając, czy ma taki symbol bo mu tak wyszło, czy może się wstydzi przyznać do poglądów ( nawiasem mówiąc których szerzenie jest konstytucyjnie zakazane), nie mogę się oprzeć myśli, że być może czeka go w przyszłości konfiskata obudowy B) ale czy do tego dojdzie - to chyba kwestia dyskusii o granicach wolności słowa, a tu chyba nie miejsce na to.

Ogólnie spoko mod, mam nadzieję, że nie natchniony ideologicznie ;-)

Edytowane przez NoSF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlozylem dzis Projekt chlodzenia dysku w zasilaczu do obudowy.Temperatura nie wzrosla na dysku,wszystko chodzi cicho i nie ma drgań.

Wyglada to tak.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dalszym posunięciem bedzie nałożenie rurek na molexy lub czegos podobnego zeby to ladnie wygladalo.W tasmach mam lekki ścisk,wypadalo by tez kupic okrągle kable do dysku i napedow.

Nagrywarki DVD nie moge na czarno pomalowac bo nie chce stracic gwarancji.Czekam teraz tylko na przyplyw kasy i jedziemy dalej.

ps: Podswietlenie chce zmienic na pomaranczone lub zielone tylko musze te katody niebieskie sprzedać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po cholere stare tematy wyciagasz

1444505[/snapback]

Stare? Raptem w środku pierwsze strony, uważasz to za stare? :-|

Po cholere? Bo jestem ciekawy efektów jego pracy :|

Rany... Koleś, z choinki się urwałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi