Dudek Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ej stary chodzisz moze do LO na zurominskiej? :) (Czarniecki) bo jest tam taki koles identycznie wygladajacy jak ty wiec zastanawiam sie..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 hyhy ja byc uczen gimnazjum nr 2 :P to nie ja, ja ejstem ladniejshy :P hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 no i on chodzi chyba do 1 klasy :) tego gimnazjum :) A tak poza tym to takie rzczy sie na privie zalatwia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 no i on chodzi chyba do 1 klasy :) tego gimnazjum :) A tak poza tym to takie rzczy sie na privie zalatwia :) ekhhmm do 3 lolku :P hyhy joke :P qwa czy ja tak mloo wygladam, do 3 chodze i tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 spadaj lolku :) Gimnazjalista jeden ! A gdzie te gimnazjium jest ? tak wogole ? To przyjde i cie zbije :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 spadaj lolku :) Gimnazjalista jeden ! A gdzie te gimnazjium jest ? tak wogole ? To przyjde i cie zbije :) przybyszewskiego 45 na bielanach :) jutro koncze o 16:55 czekam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 spadaj lolku :) Gimnazjalista jeden ! A gdzie te gimnazjium jest ? tak wogole ? To przyjde i cie zbije :) przybyszewskiego 45 na bielanach :) jutro koncze o 16:55 czekam :P eh mnie sie nieche ! zadlugo musial bym sie tulac po miescie a do domku mam daleko :) Ale kiedys wpadne :P Jak ktos by chcial mnie zbic to zapraszam pod CIX'a jutro o 14.15 :) mile widzialan tabliczka zebym wiedzial kogo lac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 spadaj lolku :) Gimnazjalista jeden ! A gdzie te gimnazjium jest ? tak wogole ? To przyjde i cie zbije :) przybyszewskiego 45 na bielanach :) jutro koncze o 16:55 czekam :P eh mnie sie nieche ! zadlugo musial bym sie tulac po miescie a do domku mam daleko :) Ale kiedys wpadne :P Jak ktos by chcial mnie zbic to zapraszam pod CIX'a jutro o 14.15 :) mile widzialan tabliczka zebym wiedzial kogo lac :) dooozy ejstes? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 raczej nie :) A co chcesz mnie pobic ? Mam doozych kolegow jak by co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 raczej nie :) A co chcesz mnie pobic ? Mam doozych kolegow jak by co :P ja etsh mam kolegooff :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 nie watpie :) Lepiej jakies piwko zrobic :) Ale jak bys chcial lomot to zglos sie do mnie to sie umowimy i cie zbijie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 nie watpie :) Lepiej jakies piwko zrobic :) Ale jak bys chcial lomot to zglos sie do mnie to sie umowimy i cie zbijie :) dopra, jak bede w depresji to cie poproshe o kilka wstrzasooff :P a tak btw, to piwo nie gloopi pomysl..................... ;) hyhy spadam ide radia posloochac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 tak?, no ktory chce w p......?, he?, za co?, za to ze tak dlugo metro robia! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 tak?, no ktory chce w p......?, he?, za co?, za to ze tak dlugo metro robia! ;) Holman nie fikaj ! Bo w sobote dostaniesz w glowe :) I sie skonczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 tak?, no ktory chce w p......?, he?, za co?, za to ze tak dlugo metro robia! ;) Holman nie fikaj ! Bo w sobote dostaniesz w glowe :) I sie skonczy :) w glowe to ty sie pukniesz ze tak pomyslales jak mnie zobaczysz hehe, myslisz ze jak twoimi kolegami sa wietnamce spod centralnego to jestes gosc? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 w glowe to ty sie pukniesz ze tak pomyslales jak mnie zobaczysz hehe, myslisz ze jak twoimi kolegami sa wietnamce spod centralnego to jestes gosc? ;) a zebys wiedzial ze tak mysle !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 w glowe to ty sie pukniesz ze tak pomyslales jak mnie zobaczysz hehe, myslisz ze jak twoimi kolegami sa wietnamce spod centralnego to jestes gosc? ;) a zebys wiedzial ze tak mysle !! to pozdrow wujka Dien Ban Phao i jego napakowanego 1,5 metrowego synalka, ja ci mowie po raz ostatni: zwijaj polowke i szoruj pod most w kime ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 oj holman palko mientowa nie moge pod most bo jest juz zajety przez cebie zapomniales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 oj holman palko mientowa nie moge pod most bo jest juz zajety przez cebie zapomniales ? ta?, a swietokrzyski i ten nowy co buduja teraz to pies?, zazyczyles sobie nowego lokum to masz cieciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 oj holman palko mientowa nie moge pod most bo jest juz zajety przez cebie zapomniales ? ta?, a swietokrzyski i ten nowy co buduja teraz to pies?, zazyczyles sobie nowego lokum to masz cieciu Eh ja tam wole wlasny domek i lozeczko ale jak ty lubisz jakies tam podmosty to twoja sprawa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 oj holman palko mientowa nie moge pod most bo jest juz zajety przez cebie zapomniales ? ta?, a swietokrzyski i ten nowy co buduja teraz to pies?, zazyczyles sobie nowego lokum to masz cieciu Eh ja tam wole wlasny domek i lozeczko ale jak ty lubisz jakies tam podmosty to twoja sprawa ! poddaje sie!, pokonales mnie wielki erudyto! 8) aha i pozdrawiam bruce'a dickinsona choc w tym czasie sluchal radia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 poddaje sie!, pokonales mnie wielki erudyto! 8) Jak ja wygralem to ty stawiasz w sobote piwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 oj holman palko mientowa nie moge pod most bo jest juz zajety przez cebie zapomniales ? ta?, a swietokrzyski i ten nowy co buduja teraz to pies?, zazyczyles sobie nowego lokum to masz cieciu Eh ja tam wole wlasny domek i lozeczko ale jak ty lubisz jakies tam podmosty to twoja sprawa ! poddaje sie!, pokonales mnie wielki erudyto! 8) aha i pozdrawiam bruce'a dickinsona choc w tym czasie sluchal radia :) i to mryja ;) dzieki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 test Graham_ kto to na zdjęciu ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 test Graham_ kto to na zdjęciu ??? :D mozliwe ze to on(a) :))). na swoim to jestem ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Może i ja kogoś pobije? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Może i ja kogoś pobije? No to dawaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...