Neo_x Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Siema.... mam ochote zalozyc (dzisiaj lub jutro) huba i udostepnic wam kilka pliczkow ..nie zebym popieral piractwo ale wiem ze wielu z was nie ma kasy na wiele gier i programow :) te pliczki to: mafia na 3 cd... unreal 2003, strongold-twierdzaPL, Red Faction, il2-sturmowik, hitman 2 ... wszystko co ma mozliwosc gry sieciowej w necie dziala :) tylko jest jedno ale.... nie zostawie kompa na kilka nocek (lub nawet kilka tygodni) jezeli on mi bedzie wyl jak pralka :wink: doradzcie jakis program do chlodzenia procka :)THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 CPU Cool ....Ale wydaje mi sie ze ten temat nie wytrzyma do jutra ..sam wiesz o co chodzi ..Ale ja bym chcial aby Ci sie udalo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 tez moge wrzucit roche goirek i progow jak cos cxhcecie to na priv albo na #tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 CPU Cool ....Ale wydaje mi sie ze ten temat nie wytrzyma do jutra ..sam wiesz o co chodzi ..Ale ja bym chcial aby Ci sie udalo . wiem, wiem.... Lisek... moglbys raz darowac taki post :) sam bys chetnie pewnie z przyjemnascia skorzystal z huba :) aktualnie hub jest w fazie testow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 jakos was poinformuje jak hub bedzie chodzil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Luuuuuuuuuuuudzie , qva, czytajcie na jakim forum umieszczacie posty !!!!!!! 8O Juz qva przesadzacie :? W koncu posty takich "recydywistoow" zaczne kasowac, jezeli beda dalej na nieodpowiednim forum :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 prrrrrryyy szalony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Luuuuuuuuuuuudzie , qva, czytajcie na jakim forum umieszczacie posty !!!!!!! 8O Juz qva przesadzacie :? W koncu posty takich "recydywistoow" zaczne kasowac, jezeli beda dalej na nieodpowiednim forum :evil: ok... sory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Neo_x i jak idzie z tym hubem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 hub jest juz skonfigurowany i sprawny...... koncze juz zgrywac ostatnie cd unreala i ila 2 i hub idzie w ruch :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 hub jest juz skonfigurowany i sprawny...... koncze juz zgrywac ostatnie cd unreala i ila 2 i hub idzie w ruch :) pochwal sie jak juz skonczysz tez moge cos wziac ze soba na huba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Dlugo to trwa :( A dlaczego hub a nie np ftp? Byle tylko nie bylo za duzych ograniczen w ilosci siedzenia na innych hubach i uzytkownikow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...