Skocz do zawartości
deathclaw

Co Lepsze? Sb Live 5.1, Live 24 Bit Czy Audigy Ls?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś wie, jak zainstalować 10 band EQ na A2Value? Skąd go wziąć? Mam wgrany soft od A4 i dalej jest 8 zakresowy Eqalizer  :?

1551254[/snapback]

hmmmmmmm a co ma ci dac 10 zakresow ??? w porownaniu do 8 ?????

masz az takie glosniki i pomieszczenie ze musisz sobie dzwiek dostrajac ????

ten tema chyba powinnie byc przyklejony bo jest tu juz troche informacji a zakladanie nowych tematow to powielanie tego. Co kupic, za ile itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh chyba wypnę sobie mojego Sb live 5.1 0220, bo w niektórych grach dźwięk tak tnie, że masakra. Te youp Paxy III są najlepszymi sterami z jakimi do tej pory miałem styczność. Może ktoś z was ma model 0220 i mógłby mi polecić sterowniki, na których dźwięk chodzi płynnie w GTA: SA (na Yp III tragedia, zanika gdzieś, muli) i w HL 2 (też strasznie muli dźwięk). Na płytce wraz z kartą stery były koszmarne, potem kombinowałem z Kx-a mi poźniej z jakimiś ze stronki creativa, potem z Youp Paxami. No ja po prostu nie mogę wytrzymać z tym szitem, żałuję że kupiłem taki bubel. Ale coź, przecież z tego powodu się nie potnę :) A tak jeszcze chciałem zapytać, czy wam też tak "pierdzi" dźwięk w Xp-kowskim Pinballu (standardowa gierka w Windzie XP) ? Na zintegrowanym Realtecu mi pierdział, na tym 0220 też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi