kubasiek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Siema mam technicsa SH-EH790 jaka karte dzwiekowa do niego polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ja mam poprzedni model EH-750 :D Każdą karte da się podłączyć do niego, ja najczęsciej jak ogladam filmy na tv z kompa to mam dziwek podlaczony przez 1minijacka z rozgalenzieniem na prawy i lewy kanal na chinche wtykane w AUX DVD w wieży i włączam sobie PRO LOGIC i mam 5.1 :D A co do polecanych kart to albo jakies nowe Audigy 2 lub stara wersja Audigy ta co byla czarno-złota nie jak te nowe kolorowe jak na jarmarku. Ważne żeby nie był to badziew za 50zł co więcej szumi niż gra :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Hehe dzieki za odpwiedz tylk opwoiedz jaki masz głosnik basowy??bo ja tez sobie 5.1 zrobilem kupiłem tube basowa 450W :D a dzwiekowa mówisz ze dobra jest ta audigi2 a ile ona moze kosztowac?? i jak ze sterami typu kX?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Tube do pokoju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 do pokoju sa skrzynie... te dwa konta: kubasiek, kubasiek1 to czysty przypadek ? ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Zapomniałem hasła do tego drugiego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 do pokoju sa skrzynie... 1283593[/snapback] [ot] skrzynie ta są na kartofle... a tuba to rodzaj obudowy głośnika estradowego... a to coś co nazywacie tuba, to obudowa w kształcie walca, i niby dlaczego taka obudowa nie może być w domu? [/ot] a co do tematu, kup coś od Live! w górę. Z resztą i tak pewnie będziesz słuchał mp3, więc co za różnica :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Teraz mam live!5.1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...