lolo Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Pytanie jak w temacie: ile coolerów macie w obudowach, albo raczej do chłodzenia kompa? Ja sam mam w tym momencie 9: - 3 na proca - 1 na pamięci - 1 na chipset - 1 w zasilaczu - 1 na grafie - 2 ogólnie mówiąc w obudowie (wlot, wylot) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 już to tutaj kiedyś widziałem :) - a ja mam 3 - końcowo koło 8 - 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 1 - zasilacz :-( Ale moze i tego sie wywali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 1 na proca 1 na hdd 1 na czipset 1 na nagrywarke 2 na graf 2 na obudowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Troche zle jest zformulowane pytanie ale chyba kazdy wie o co chodzi. Cooler to caly ulad chlodzenia (wiatrak+radiator) lub piwo (oczywiscie bezakoholowe :wink: ) Tobie pewnie chodzilo o wentylatory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 coolery ? hmmm....... 3 (CPU, GPU, Chipset) wentylki : 4 aktualnie (2 zasysajace) (2 wysysajace) no i same radiatory na pamiatkach wszystkich i na mostku pol qrde jakie radia zrobilem sobie sam na pamiatki grafy ! :) all Cu recznie rzezbione i z wpuszczanymi zeberkami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 qrde jakie radia zrobilem sobie sam na pamiatki grafy ! :) all Cu recznie rzezbione i z wpuszczanymi zeberkami :) Musialo byc troche pracochlonne ;-) Czego to sie nie robi dla komputerka, co? Ostatnio czekalem na nagrywarke (TEAC 40x12x48) ponad 4h - na dworze, na nogach, po szkole......tyle to ja nawet na dziewczyne nie czekalem - zauwazyl kumpel :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 qrde jakie radia zrobilem sobie sam na pamiatki grafy ! :) all Cu recznie rzezbione i z wpuszczanymi zeberkami :) Musialo byc troche pracochlonne ;-) Czego to sie nie robi dla komputerka, co? Ostatnio czekalem na nagrywarke (TEAC 40x12x48) ponad 4h - na dworze, na nogach, po szkole......tyle to ja nawet na dziewczyne nie czekalem - zauwazyl kumpel :-) heh.. troszke pracy mnie to kosztowalo, ale nie az tak wiele dorwalem taki plaskownik gruby z CU czystego elektrolitycznie, ponacinalem rowki wstawilem zeberka z cienszej blaszki i podkleilem je klejem na Ag polerka itp. efekt zajebisty , zapewne nie tylko wizualnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 heh.. troszke pracy mnie to kosztowalo, ale nie az tak wiele dorwalem taki plaskownik gruby z CU czystego elektrolitycznie, ponacinalem rowki wstawilem zeberka z cienszej blaszki i podkleilem je klejem na Ag polerka itp. efekt zajebisty , zapewne nie tylko wizualnie :) Przypomniales mi stare czasy - modele do sklejania :-) Kiedys samolociki, dzis radiatorki.....lezka sie w oku kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 po co Ci tyle coolerow LOLO skoro Twoj proc kreci sie tylko 100 mhz :?: rownie dobrze moglbym wstawic kompa do zamrazarki i wyjac wszystkie rodzaje chlodzenia z mojego kompa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 po co Ci tyle coolerow LOLO skoro Twoj proc kreci sie tylko 100 mhz :?: rownie dobrze moglbym wstawic kompa do zamrazarki i wyjac wszystkie rodzaje chlodzenia z mojego kompa :lol:W tej chwili to nawet go troche podkręcić nie moge, bo od razu mam zwis. Nawet obudowy na nominalnym nie zamkne (troche sie gorąco zrobiło :(). To wszystko potrzebne bo mam chajowy radiator na proca (pozostałość po śp celeronie :)) no i narazie musze z tym jakoś wytrzymać. Teraz staram sie na jakieś WC zebrać, to sie go w końcu coś pokręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 1 na cpu 1 na hdd/cd 1 w zasilaczu 1 na grafie 1 nad zasilaczem (wyciaga powietrze) 1 przy pc trąbce 2 ostatnie są off Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Mam 1 na procu (wiem to dziwne ;) ) 1 wieje na karty z boku 1 kreci sie w zasilaczu 1 jest w kieszeni na dysk, ale akura nie jest ona podlaczona, wiec go nie licze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 1 proc 1 grafa (2gi w drodze) 2 obudowa 1 zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 już to tutaj kiedyś widziałem :)Owszem ja wcześniej zrobiłem taką ankiete ale zniknęła po tygodniu , bo po co zaśmiecać forum. tego co jest nie na pierwszej stronie mało kto czyta. Obecnie mam : 1x procek,chipset,zasilacz 2xobudowa i grafa Czyli 7 ,jeszcze niedawno miałem 2 na dysku ale okazało się ,że zakłucały jego prace i w ciągu tygodnia 3 x winde instalowałem nim doszedłem co jest grane (nie chciał system wstać :cry:)} Na długi weekend miałem robić modyfikacje ,czyli +1 do zasilacza i +1 do obudowy ale sie kurewsko rozchorowałem i nici z roboty a teraz czasu nie będzie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 1 - zasilacz :-( Ale moze i tego sie wywalispokojnie mozesz tam jest tylko piec (czy cztery niepamietam) tranzystory mocy jakis tani aluminiowy blok wodny wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Jest ich 4: 1 - procek 1 - zasilacz :) 1 - grafika 1 - grafika & wnetrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 heheh ja staram sie zeby ich bylo jak najmniej - same z nimi problemy - halas, kurz etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...